Comuna Dichiseni a fost, două zile, în sărbătoare

Primarul Iulian Radu, alaturi de Ansamblul Focloric din Dichiseni siteDupă câștigarea alegerilor locale, din 5 iunie, pentru a doua oară, consecutiv, primarul Iulian Radu a organizat Zilele Comunei Dichiseni, eveniment creat în urmă cu 3 ani de zile. Pentru că data de organizare, anuală, a manifestării, trebuia să fie în luna mai, în timpul campaniei electorale, evenimentul a fost amânat.

Dacă în anii anteriori, de alegeri, organizarea unor astfel de momente erau la ordinea zilei, anul acesta legiuitorul a fost extrem de drastic, în ceea ce privește manifestările publice, și pentru a nu fi interpretat că se încearcă influențarea electoratului, primarul Radu a preferat să amâne, cu o lună, acțiunea devenită deja o tradiție.

Faptul că evenimentul a fost așteptat cu mare interes de către cetățeni, s-a văzut prin prezența numeroasă, a acestora, pe stadionul din comună, unde s-au desfășurat Zilele comunei Dichiseni.

Primarul Iulian RaduAflat la al doilea mandat, Iulian Radu ne-a spus că a dorit să fie o sărbătoare frumoasă, alături de nume binecunoscute din muzica populară și ușoară, fiind prezente și talentele locale.

„Ei sunt viitorul nostru și îi vom promova, ori de câte ori va fi nevoie. Ansamblul Folcloric local a mers la câteva competiții naționale și internaționale, unde s-au bucurat de succes. Îi mulțumesc și domnului Sile Baraitaru, care se ocupă de pregătirea copiilor noștri. O să dotăm o sală de la școala Coslogeni, care a fost recent reabilitată, cu instrumente muzicale, pentru ca elevii să ia lecții de muzică. Vreau să creăm și o bază sportivă, ca elevii noștri să aibă mai multe opțiuni extrașcolare.

Am câștigat un nou mandat și vreau să depun tot efortul pentru a dezvolta comuna și a scoate în evidență lucrurile frumoase care se întâmplă. Educația este foarte importantă, dar mă voi axa și pe infrastructură: canalizare, drumuri, alimentarea cu apă. Totodată, atât cât am putut am sprijinit cetățenii să aibă un loc de muncă, discutând cu agenți economici din localitățile aflate în jurul nostru, inclusiv din Călărași.

Sunt convins că și la nivelul Consiliului Județean Călărași voi avea o colaborare foarte bună, cu președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, pentru realizarea proiectelor din comuna noastră.

 Le mulțumesc cetățenilor care m-au susținut, dar și celor care nu m-au susținut, pentru că, probabil, nu m-au cunoscut bine. Îi voi reprezenta, pe toți, cu cinste și corectitudine.”, le-a transmis locuitorilor săi, primarul Iulian Radu.

Andreea AntonescuAndreea Antonescu, prezentă la eveniment, ne-a spus că vine în județul Călărași, de fiecare dată, cu foarte mare plăcere.

„După ce am fost prezentă, în Călărași, la Flori de Mai, am venit acum, în Dichiseni, cu gând de distracție maximă, iar voia bună este obligatorie. În ceea ce mă privește, nu mă văd făcând alt lucru, așa m-am învățat de mică, iar satisfacția muncii mele este momentul în care apar pe scenă, alături de oamenii care cântă împreună cu mine, ceea ce mă încarcă cu foarte multă energie pozitivă.

De altfel, și fetița mea dorește să îmi calce pe urme, deși nu am încurajat-o în sensul acesta, dar când vede cât de multă lume mă oprește pe stradă, să vorbească cu mine sau să îmi ceară autografe, îmi spune că vrea să devină și ea o vedetă. I-am explicat, atât cât poate înțelege un copil de 4 ani, că e nevoie de foarte multă muncă pentru asta. Ea, momentan, se impune prin a nu mă mai lăsa să cânt când suntem noi două, în mașină sau acasă, iar pe scenă, dacă vine cu mine la spectacole, trebuie neapărat să urce alături de mine și mă întreabă, după aceea: sunt și eu, acum, vedetă?

Năzuințele trebuie să le avem de mici, așa că le doresc locuitorilor comunei Dichiseni, să se încreadă în tot ceea ce vor să facă și vor găsi calea către succes!”, a spus Andreea Antonescu.

Primarul s-a prins in hora, impeuna cu cetatenii sitePrimarul Iulian Radu, alaturi de Ansamblul Focloric din Dichiseni siteFILE0381DSCN8168DSCN8146DSCN8126DSCN8137DSCN8121

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ionel Tatu a fost învestit primar al comunei Vâlcelele

sâm iun. 25 , 2016
Primăria comunei Vâlcelele a pornit de vineri, 24 iunie, la drum, pentru următorii 4 ani, cu un primar nou și cu un Consiliu Local format din consilieri cu experiență, dar și din cei aflați la primul mandat. După depunerea jurământului, de către consilierii locali, a fost ales viceprimar al localității, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!