Primarul Gh. Dobre a marcat un nou început, de Zilele comunei Modelu

La finalul săptămânii trecute, într-o zi călduroasă de vară, am fost invitați să participăm la o sărbătoare intrată în tradiția localității Modelu: Zilele Comunei.

Primarul Gh. Dobre alaturi de cetateni sitePrimarul Gheorghe Dobre, care a câștigat al 4-lea mandat de primar, a marcat acest moment dedicat Zilelor Comunei Modelu, printr-o organizare foarte bună a evenimentului, la care au au fost prezenți, în număr foarte mare, modelenii, în ciuda unei temperaturi caniculare. De altfel, acesta a fost primul eveniment amplu organizat de primar, după ce a fost reconfirmat în funcție.

Atmosfera a fost încinsă și de numele binecunoscute din show-biz-ul românesc, care au urcat pe scenă: Elena Merișoreanu, Laura Vass, Marina Florea, Gheorghe Gheorghiu, Andreea Antonescu, Nineta Popa, Ștefania Rareș, Vali Vijelie, Mihai Săndel și Aurora, precum și mulți alți artiști cunoscuți.

După alegerile locale din 5 iunie, a fost prima dată când am stat de vorbă cu primarul Gheorghe Dobre, așa că am dorit să știm cum a simțit campania electorală și competiția cu ceilalți contracandidați politici.

Gh. Dobre: Nu vreau să o spun ca laudă, dar nu am simțit că a fost o luptă grea, la aceste alegeri locale, mi-am dorit să am echipa mea de consilieri locali, în număr cât mai mare, ceea ce s-a și întâmplat, pentru a face tot ceea ce mi-am propus, în următorii 4 ani.

Ne vedem într-un moment de sărbătoare, la Zilele Comunei Modelu

Gh. Dobre: Sărbătoarea care a devenit o tradiție, a fost amânată, din cauza unor articole neclare din lege și a unor răspunsuri venite târziu de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). În fiecare an, de Sf. Constantin și Elena sărbătoream Zilele Comunei Modelu, dar am amânat cu aproape o lună, pentru a nu se interpreta că vreau să fac campanie electorală ascunsă. Am organizat manifestarea tot în zile de sărbătoare, de Rusalii, și sunt convins că cetățenii s-au simțit foarte bine.

Locuitorii comunei s-au învățat cu această sărbătoare, este al patrulea an de când organizăm acest eveniment și ei vin în familie, alături de copii, nepoți, servesc o gogoașă, un mic, o bere, fiecare ce are plăcere. Mereu am avut o sărbătoare și un spectacol care s-a bucurat de succes, așa cum s-a întâmplat și în acest an.

Peste 15 soliști au urcat pe scena din Modelu, iar vremea toridă de afară nu i-a împiedicat pe cetățeni să fie prezenți, în număr foarte mare, aproape 5.000, și să se distreze, la maxim.

Ce le transmiteți celor care v-au dat votul lor, pentru următorii 4 ani, în fruntea Primăriei?

„Le mulțumesc oamenilor pentru încredere, să le dea Dumnezeu multă sănătate și cum au avut încredere să mă aleagă, din nou, să aibă încredere că tot ce scrie în programul meu voi duce la bun sfârșit!”, a spus primarul Ghoerghe Dobre.

sotii MihaiFILE044420160619_225748
20160618_20503620160618_19435720160618_18433420160618_170931 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Comuna Dichiseni a fost, două zile, în sărbătoare

sâm iun. 25 , 2016
După câștigarea alegerilor locale, din 5 iunie, pentru a doua oară, consecutiv, primarul Iulian Radu a organizat Zilele Comunei Dichiseni, eveniment creat în urmă cu 3 ani de zile. Pentru că data de organizare, anuală, a manifestării, trebuia să fie în luna mai, în timpul campaniei electorale, evenimentul a fost […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!