Ionel Tatu a fost învestit primar al comunei Vâlcelele

TatuPrimăria comunei Vâlcelele a pornit de vineri, 24 iunie, la drum, pentru următorii 4 ani, cu un primar nou și cu un Consiliu Local format din consilieri cu experiență, dar și din cei aflați la primul mandat.

După depunerea jurământului, de către consilierii locali, a fost ales viceprimar al localității, Mihail Pascu (PNL).

La prima sa activitate, în calitate de primar, Ionel Tatu, s-a bucurat de o prezență numeroasă la momentul învestirii sale, fiindu-i alături atât colegi, fermierii din zonă, oameni de afaceri, cât și reprezentanți ai administrației județene: deputatul Vasile Iliuță, fost primar al comunei Vâlcelele și senatorul Liviu Tomoiagă. De asemenea, a dorit să participe la acest eveniment și fostul selecționer al Dunării Călărași, Ionel Ganea.

Cu o experiență acumulată în administrația locală, de mai bine de 20 de ani, din care ultimii 3 în calitate de viceprimar al comunei Vâlcelele, Ionel Tatu a promis să fie aproape de cetățeni și să realizeze proiectele propuse:

”Cetățenilor le mulțumesc pentru alegerea făcută și nu vreau să-i dezamagesc, în următorii patru ani. Împreună cu echipa de consilieri care a fost validate, astăzi,  și cu domnul viceprimar vreau să ducem la îndeplinire toate proiectele cu care ne-au însărcinat oamenii din această comună. Vă asigur că nu vom face diferențe, indiferent de culoarea politică, suntem o echipă și trebuie să facem treabă. Văd în sală foarte mulți prieteni care azi au venit să mă susțină și vreau să le mulțumesc pentru sprijinul lor. Nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc domnului Iancu Alexandru, care a fost mentorul meu în această campanie electorală și domnului deputat Vasile Iliuță, care ne-a asigurat că vom avea tot sprijinul domnie sale, atât ca fost primar al acestei localități, cât și ca președinte de Consiliu Județean.”, a spus în cuvântul său, noul primar al comunei Vâlcelele Ionel Tatu.

valcelele

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Nicolae Râjnoveanu a depus, pentru a 5-a oară, jurământul de primar al comunei Roseți

sâm iun. 25 , 2016
Vineri, 24 iunie, a fost o zi importantă pentru Primăria din Roseți, unde a avut loc învestirea Consiliului Local și depunerea jurământului pentru un nou mandat de primar, de către Nicolae Râjnoveanu. Acesta a început al 17-lea an, în fruntea Primăriei Roseți, cu aceeași pasiune și abnegație de a face […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!