Comerţul ilicit sancţionat de poliţiştii din Dragalina

controale politiePoliţiştiiSecţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina au desfăşurat marţi 22 iulie  o acţiune de prevenire şi combatere a comerţului ilicit, pe raza localităţilor Dragalina, Drajna Nouă şi Constantin Brâncoveanu.

În timpul acţiunii derulate, poliţiştii au verificat 14 unităţi comerciale şi 23 de mijloace auto şi au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de 4060 lei.

Au fost confiscate 5 cântare şi contravaloarea a zeci de pâini, pentru care n-au putut fi prezentate acte care să ateste provenienţa.

Poliţiştii au reţinut şi 2 permise de conducere.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

"Fred Goes Net - Intervenţii timpurii pentru consumatorii de droguri care au fost identificaţi/depistaţi pentru prima oară

mie iul. 23 , 2014
Proiectul „FRED GOES NET”este unul dintre proiectele Agenţiei Naţionale Antidrog prin care  este asigurat caracterul integrat al intervenţiilor de prevenire şi al celor de asistenţă a consumatorilor de tutun, alcool  şi substanţe psihoactive. A fost iniţiat şi evaluat cu succes în Germania între anii 2000-2002, iar în perioada 2007-2010 a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!