Colegiul Național Barbu Știrbei Călărași a împlinit 130 de ani

Print Friendly, PDF & Email

colegiu 130Vineri a fost zi de sărbătoare pentru profesorii și elevii Colegiului Național Barbu Știrbei, din Călărași.

La evenimentul organizat în data de 5 decembrie, când au fost sărbătoriți 130 de ani de activitate ai liceului, au luat parte oficialități, prefectul George Iacob, primarul Daniel Ștefan Drăgulin, dar și foști profesori și elevi ai liceului.

Eufrosina AmzaDirectorarea Eufrosina Amza a declarat: „Ne bucurăm că foarte mulți absolvenți, de prin toate colțurile țării, au venit la acest moment, dar am primit mesaje și de peste hotare de la absolvenții noștri, respectiv de la Andreea Creangă, medic în SUA, medaliată de președintele Obama; de la Botoșaru Făgăraș, care este inginer la NASA și a participat la construcția unui avion, avem mesaje din Canada, Germania, din Italia, de la Institutul de Fizică Atomică, precum și din țară.

Au venit alături de noi mulți absolvenți care fac cinste liceului nostru, pe care nu vreau să îi enumăr, de teamă să nu omit pe cineva.

Colegiul Național Barbu Știrbei a luptat tot timpul pentru tradiție, calitate și principii.”, a spus, la ceas aniversar, directoarea Colegiului.

Eufrosina Amza

intalnire Colegiuintalnire colegiu 4intalnire colegiu 3intalnire 6colegiu intalnire 2
eu Stela Anghel si prof Carabas

Please enter banners and links.

Next Post

Începe distribuirea ajutoarelor alimentare POAD, în judeţul Călăraşi

lun dec. 8 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada imediat următoare, va începe, în judeţul Călăraşi, distribuţia ajutoarelor alimentare prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD)al Uniunii Europene. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Călăraşi, la nivelul judeţului au fost distrbuite prin poştă 51.773 cupoane pentru cetătenii care vor beneficia de ajutoare alimentare prin POAD. […]

Te mai poate interesa