Cod roșu în județul Călărași: tren blocat la Plătărești, din cauza viscolului

Print Friendly, PDF & Email

cod_rosu_de_ninsori_si_viscolÎn acest moment, echipele ISU Călărași, de la Detașamentul Oltenița, intervin la Plătărești pentru a prelua 36 de persoane care au rămas într-un tren, ce circula pe ruta București- Oltenița.
Acestea sunt la adăpost acum, după cum declară purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, autoritățile locale oferindu-le ceai cald și trasportându-le la o unitate spitalicească. Cu un camion al ISU Barbu-Știrbei persoanele urmează să fie transportate în municipiul Oltenița, majoritatea având domiciliul în această localitate.
În această dimineață, 7 autospeciale SMURD s-au deplasat la persoanele care suferă de diverse afecțiuni, iar un echipaj de la Lehliu a mers în localitatea Raș pentru a lua 4 persoane care au rămas blocate în mașină, din cauza zăpezii.
Subunitatea din Budești intervine în localitatea Sohatu, la o gravidă, care este posibil să nască prematur.
„Echipele ISU Barbu-Știrbei sunt pregătite să intervină în orice moment. Este cod roșu și este dificil să se intervină chiar și cu autospecialele de intervenție, dar oriunde vom fi solicitați vom ajunge cu siguranță.”, spune purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.
De menționat, că județul Călărași a intrat în cod roșu de viscol, fiind intensificări de vânt cu rafale de 85 km/h și ninsoare cu vizibilitate spre 0″, informează ISU Călărași.

Please enter banners and links.

Next Post

Autostrăzile și drumurile naționale vor fi mărginite de perdele forestiere

mie ian. 29 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱”Apreciez, în mod deosebit, programul național elaborat de doamna ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga, avut în vedere să demareze, în această primăvară, și care prevede realizarea unor perdele forestiere pe marginea autostrăzilor și drumurilor naționale”, declară deputata PNL Raluca Surdu, membră […]