Program cinema 3D Călărași

afisDANSUL DAGOSTEI – BĂTĂLIA STARURILOR (3D)

(Step Up: All In)       

Regia: Trish Sie

Cu: Adam G. Sevani, Alyson Stoner, Briana Evigan

Gen film.: dramă, romantic

Durata: 112’

Premieră în România

 A venit vremea ca vedetele părţilor anterioare ale francizei să se reunească: în Step Up: All In, un concurs de dans găzduit de strălucitorul Las Vegas face ca multe dintre personajele anterioare ale filmelor Step Up să revină pe ringul de dans. Pentru a asigura o nouă victorie, Camille (Alyson Stoner), Andie (Briana Evigan), Moose (Adam G. Sevani), Eddy (Misha Gabriel), Jason (Stephen Boss) şi Sean (Ryan Guzman) trebuie nu doar să inventeze cele mai spectaculoase mişcări de dans, ci şi să înţeleagă adevăratul spirit al unei echipe.

 29 aug – 4 sept

Orele: 17,00; 20,00

 EROI DE SACRIFICIU 3 (2D)

(The Expendables 3)

Regia: Patrick Hughes

Cu: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger

Gen film: acţiune, aventuri

Durata: 106’

Premieră în România

 Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) şi restul echipei ajung faţă în faţă cu Conrand Stonebanks (Gibson), cel care, alături de Barney, a fondat grupul în urmă cu mai mulţi ani. Sonebanks a devenit cu timpul un traficant de arme fără scrupule, un personaj pe care Barney s-a văzut obligat să îl elimine definitiv… cel puţin aşa a crezut că a făcut. Sonebanks a înşelat moartea, iar acum şi-a făcut o misiune din a pune el capăt existenţei grupului Eroilor de Sacrificiu.

Doar că Barney are alte planuri. Acesta decide că trebuie să lupte împotriva “vechiului” cu “noul” şi aduce în echipă şi membri mai tineri, mai iuţi, mai pricepuţi în noile tehnologii. Ultima misiune a lor devine o confruntare între “şcoala veche” şi experţii în tehnologie ai grupului.

 5 – 11 septembrie_

Orele: 17,00; 20,00

 AM UCIS PENTRU EA  (3D)

(Sin City: A Dame to Kill For )

Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez

Cu: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Jessica Alba, Josh Brolin, Eva Green, 

Mickey Rourke, Rosario Dawson

Gen film:  acţiune

Durata : 103’

Lansat în România din 22.08.2014

  În întunecatul oraş Sin City, Dwight plănuieşte răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. A Dame to Kill For este continuarea filmului de succes Sin City (2005), regizat de acelaşi Robert Rodriguez, alături de Frank Miller, autorul benzilor desenate. Povestea filmului va avea la bază cea de-a doua carte a seriei de BD-uri. Cartea prezintă noi aventuri ale lui Dwight McCarty (Josh Brolin), situate cronologic înaintea celor din The Big Fat Kill. Ava Lord, o femeie din trecutul său, revine în viaţa sa, creându-i astfel nenumărate probleme.

   Wallace e un fost soldat care salvează o sinucigaşă, Esther, de la moarte. Cei doi merg să bea ceva împreună, dar Wallace e drogat şi tânăra este răpită. Plecat în căutarea tinerei alături de Delia, colega ei de cameră, Wallace e atacat de Manute (Michael Clarke Duncan). În căutările sale, e ajutat de un fost camarad de război căruia i se spune Căpitanul. Într-un final, Esther e găsită la ferma familiei Roark şi eliberată cu condiţia ca Wallace să nu dezvăluie unele secrete.

 12 – 18 septembrie

Orele: 17,00; 20,00

 PRECUM ÎN IAD, AŞA ŞI PE PĂMÂNT (2D)

(As Above, So Below) 

Regia: John Erick Dowdle

Cu: Ben Feldman, Edwin Hodge, Perdita Weeks

Gen film: thriller

Premieră în România

    Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate. O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint secret al oaselor și descoperă secretul existenței acestui oraș al morților.

   PRECUM ÎN IAD, AȘA ȘI PE PĂMÂNT este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui.

Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

 Informaţii:

– tel: 0242-312800

– site:  www.culturalcl.ro

 22 – 28 august

Orele: 17,00; 20,00

 3eroi 4eroi 5amucispentruea 6precumin iad

Please enter banners and links.

Next Post

Super party pe plaja de la Podu`4

mie aug. 13 , 2014
Sambata, 16 august,  sunteti asteptati la marea nebunie, marea balaceala, marea distractie!!! Vor canta si vor mixa cele mai frumoase piese pentru voi artisti locali precum: MMC, Mirco, El Gato, Gabriel D., Dj Anonim si Dj Blue! Program: 11:30 – Deschidere – Muzica 12:30 – Bataia cu apa 13:00 – […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!