Candidaţii la şefia Casei de Asigurari de Sănătate Călăraşi au picat examenul

card sanatateCasa Naţională de Sănătate(CNAS) a organizat miercuri,  2 martie, examen pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte-director general ai caselor de sănătate judeţene.În urma acestui concurs, niciun candidat din ţară  nu a obţinut punctajul necesar pentru promovare. La nivel naţional, funcţiile de director general ai caselor de sănătate judeţene erau ocupate interimar, întrucât contractele de management au încetat în luna octombrie 2015.  După depunerea dosarelor de concurs,  pentru proba scrisă s-au calificat 47 de candidaţi. Examenul scris a contat în verificarea cunoştinţelor de legislaţie în domeniu. Niciunul dintre cei 47 de  candidaţi din ţară nu a obţinut  punctajul minim de 70 de puncte care era necesar pentru a trece în etapa finală, respectiv a susţinerii planului de management pentru instituţiile pe care voiau să le conducă. Pentru şefia Casei Judeţene de  Asigurări de Sănătate(CJAS) Călăraşi s-au înscris la concurs trei candidaţi. Însă aceştia au obţinut un punctaj foarte mic.

Gabriana Guţu, actualul directorul general interimar al CJAS Călăraşi a obţinut 37,50 de puncte

Silviu Drăgan, medicul şef al CJAS Călăraşi a obţinut 21,50 de puncte.

Camelia Ghiveciu a obţinut 21 de puncte .

Potrivit preşedintelui CNAS, Vasile Ciurchea, concursul pentru occuparea funcţiilor de director general al caselor judeţene de sănătate va fi reluat în viitorul apropiat.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Cercetați pentru furt de combustibil dintr-o maşină şi conducere fără permis

lun mart. 7 , 2016
 Poliţiştii din Olteniţa, sesizaţi despre furt de combustibil dintr-un autovehicul parcat, au prins cu operativitate persoana bănuită şi au constatat că aceasta conducea o maşină, fără să posede permis. În noaptea de 03/04 martie 2016, oamenii legii au fost sesizaţi despre faptul că într-o parcarea din municipiul Olteniţa se află […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!