Primarul Daniel Drăgulin invită toţi călărăşenii să participe la ,,Ziua Marinei”

Print Friendly, PDF & Email

ziua marineiCa în fiecare an, Primăria Călăraşi invită toţi cetăţenii din municipiu să participe la activităţile dedicate,, Zilei Marinei” ce sunt organizate în Parcul Central şi pe braţul Borcea, vineri 15 august. Ziua va începe cu oficierea Sfintei Liturghii la Biserica Sf. Ioan Botezatorul (Alexe) de catre P.S. Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, însoţit de un sobor de preoţi, urmând ca începând cu ora 10:30 să fie oficiată slujba de pomenire a eroilor marinari şi să se depună coroane de flori la Crucea Marinarului din Parcul Central.

Manifestările prinse în program sunt:defilarea navelor;nunta marinărească; concurs de bărci cu motor;concurs de bărci cu rame;concursuri de înot – baieti si fete;concurs ambarcatiuni de caiac-canoe si canotaj;concurs de prinderea raţelor;desene pe asfalt  – copiii vor primi bomboane, apă minerală, surprize – pentru 202 de participanţi.

În aceeaşi zi vor avea loc şi finalele ,,Cupei Marinei” la minifotbal de la ora 19,00, ce s-a desfăşurat pe terenul de la River’s Lounge începând cu data de 7 august a.c. (vor fi premiate primele 3 echipe clasate).

La toate concursurile se vor oferi premii în bani pentru locurile 1, 2 şi 3, iar la concursul de şcondru premiul va fi un purcel.

Bugetul evenimentului, aprobat de către Consiliul Local Călăraşi, se ridică la suma de 70.000 de lei.

 

Şi în acest an, aştept călărăşenii, alături de primărie şi Consiliul Local la manifestările tradiţionale dedicate ,,Zilei Marinei”, ce se vor desfăşura atât în Parcul Central, cât şi pe braţul Borcea”, a spus primarul Daniel Ştefan Drăgulin.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Sărbătoarea Dunării la Călăraşi

mar aug. 12 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱“SĂRBĂTOAREA DUNĂRII” – prima activitate din proiectul cu titlul “DUNĂREA, FOREVER”, al cărui contract va fi finanţat prin Programul Operaţional de Pescuit  2007-2013 în următoarele zile, este organizată de Primăria Călăraşi, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, duminică, 17 august, în […]