Ce se întâmplă cu spațiul verde de pe strada București?

Print Friendly, PDF & Email

Este întrebarea la care am căutat răspunsul, după ce am văzut că gardul viu, care separă sensurile de mers de pe strada Prelungirea București, a fost înlăturat.

În acest sens, am aflat că lucrările de canalizare, efectuate în cadrul proiectului CL8, „Extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie şi a sistemului de canalizare, inclusiv staţii de  pompare apă uzată, în Călăraşi”, includ și această zonă, care va intra, curând, în lucru.

Pe tronsonul de drum Varianta Nord – Bdul Cuza-Vodă, se vor introduce 2598 ml de rețea de apă și 945 ml de canalizare. Lucrările pentru rețelele de apă sunt programate să dureze 5 luni, iar cele pentru canalizare 3 luni.

După încheierea lucrărilor, spațiul verde, aflat în zona amintită, va fi reamenajat, conform unei analize privind îmbunătățirile ce pot fi aduse acestei zone, realizată de Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, aflăm de la Biroul de Presă al Primăriei Călărași.

spatiu verdespatiu verde.jpg2

Please enter banners and links.

Next Post

Ziua Porţilor Deschise la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi

mie apr. 8 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 8 aprilie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi şi-a deschis porţile pentru toti care au vrut să cunoască activitatea sa. . La acest eveniment au participat zeci de elevi din municipiul Călăraşi. Cu această ocazie, copiii au vizitat sala de şedinţe a inspectoratului, sala de […]