Candidatul PSD la Primăria comunei Șoldanu: “Mă bazez pe echipa mea”

Print Friendly, PDF & Email

Gh DobreCandidatul PSD la Primăria comunei Șoldanu, Gheorghe Dobre, și-a depus candidatura, alături de consilierii locali, cu care va forma o echipă, în ceea ce privește susținerea proiectelor locale.

“Campania electorală este condusă de Costel Ilie, președintele organizației, o persoană cu experiență politică și managerială. Georgică Constantin și Gigi Bigan sunt cei mai longevivi consilieri locali ai comunei, care cunosc foarte bine problemele localității. O altă persoană prezentă activ în Consiliul Local este și doamna Maria Vereș. Lista continuă cu nume noi, cu tineri, femei, dar avem și un pensionar, pentru că ne-am dorit să avem alături de noi o echipă bună, ca pregătire profesională.

Locuitorilor le transmitem să ne fie alături, pentru a construi lucruri importante în comuna Șoldanu! Un Paște Fericit, tuturor!”, le transmite candidatul PSD la Primăria comunei Șoldanu, Gheorghe Dobre.

Lista consilierilor locali ai PSD Șoldanu este:

Costel ILIE, președintele organizației municipal PSD Șoldanu

Georgică CONSTANTIN

Maria VEREȘ

Gigi BIGAN

Vasile TUDORAN

Eduard Tudorel DOBRE

Paul PISTOL

Cosmin Ferentz BALTAG

Cristina M. CONSTANTIN

Cristian NICA

Arfir ENE

Mădălina DECU

Săndina VEREȘ

Florica DINACHE

Ion CĂLIN

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul Aurel Stan/ În 8 ani, am reușit să investesc, în comuna Cuza-Vodă, bugetul pe 37 de ani

lun mai 2 , 2016
Aurel Stan încheie cel de-al doilea mandat de primar al comunei Cuza-Vodă, cu cifre care cântăresc greu în balanța activității depuse timp de 8 ani. Proiectele realizate, sumele atrase pentru dezvoltarea comunei au făcut ca bugetul pe un an al Primăriei, extrem de mic, ca la orice comună, să fie […]