Campanie de donare de sânge, inițiată la nivelul Primăriei Municipiului Călărași

Campanie donare sangeÎn această dimineață, la Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași au fost prezenți și angajați ai Primăriei Municipiului Călărași care îndeplinesc condițiile de sănătate pentru a dona sânge și care au dorit, prin acest gest, să fie solidari cu victimele incendiului din seara zilei de 30 octombrie, din clubul Colectiv din București.

Pentru că numărul donatorilor de sânge este în creștere în aceste zile, la nivelul municipiului reședință de județ, în funcție de programările disponibile, în următoarele zile se vor prezenta la Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași și alți angajați ai primăriei și ai instituțiilor subordonate acesteia.

BIROUL DE PRESĂ

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Noi dotări la Spitalul Județean de Urgență Călărași

mie nov. 4 , 2015
În ședința Consiliului Județean de vineri, 30 octombrie, s-a aprobat rectificarea bugetului propriu al C.J., în care au fost stabilite și unele sume privind dotarea Spitalului Județean de Urgență Călărași. Conform solicitării făcute de managerul spitalului s-a renunțat la poziția ”Trusa endoscopica urologica (cistoscop, rezectoscop, uretrotom, meatotom Ottis) – 1 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!