Accident grav pe A 2, la km 86, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti

SMURD Un bărbat neidentificat, în vârstă de aproximativ 35-40 de ani, a fost lovit violent  de un autocamion cu remorcă înmatriculat în judeţul Constanţa.

 Un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a intervenit rapid pentru acordarea primului ajutor persoanei, care a suferit traumatisme foarte severe în urma accidentului.

În data de 03.11.2015, ora 08.51, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, la km 86, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe raza localităţii Dâlga, comuna Dor Mărunt, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin (neidentificată, în vârstă de aproximativ 35 – 40 de ani), care a suferit traumatisme foarte severe, după ce a fost lovit în plin de un autocamion cu remorcă înmatriculat în Constanţa.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul a oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii şi a coborât din propriul autoturism din motive necunoscute, moment în care a fost lovit puternic de autocamionul cu remorcă.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD la locul intervenţiei, victima accidentului se afla în stare de inconştienţă, prezenta otoragie, epistaxis, midriază bilaterală fixă, multiple contuzii şi excoriaţii, plăgi la nivelul toracelui, abdomenului şi membrelor, dar  şi suspiciune de fractură de bază de craniu.

Acesta a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale, Paramedicii l-au imobilizat pe bărbat pe targa lopată, i-au aplicat guler cervical  şi l-au transportat de urgenţă la spitalul din oraşul Lehliu Gară.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident, în urma căruia o persoană a suferit grave traumatisme.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Campanie de donare de sânge, inițiată la nivelul Primăriei Municipiului Călărași

mie nov. 4 , 2015
În această dimineață, la Centrul de Transfuzii Sanguine Călărași au fost prezenți și angajați ai Primăriei Municipiului Călărași care îndeplinesc condițiile de sănătate pentru a dona sânge și care au dorit, prin acest gest, să fie solidari cu victimele incendiului din seara zilei de 30 octombrie, din clubul Colectiv din […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!