Campanie D.G.A.S.P.C./ „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN” vă invită să le fiți alături

An de an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași  organizează o campanie umanitară, prin aceasta acțiune dorind sa aducă un zâmbet pe fețele copiilor, care provin din familii defavorizate social.

Campania umanitară intitulată „SPIRIDUȘII LUI MOȘ CRĂCIUN” se desfășoara până la data de 15 decembrie 2017.

Dorim să vă oferim posibilitatea de a vă alătura eforturilor de sprijinire a copiilor din familii nevoiașe, de pe raza județului Călărași.

Darurile constau în obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, rechizite sau orice obiecte ce se doresc a fi donate, pentru a ajuta un copil, o familie sau o comunitate.

Orice cadou poate fi important și poate aduce zâmbetul pe fețele acestor copii!

De asemenea, vă este lansată invitația de a-i însoți pe reprezentanții DGASPC Călărași, în comunitățile sărace, de pe raza județului, pentru a le oferi pachete copiilor și familiilor defavorizate.

Pentru donații sunteți așteptați la sediul D.G.A.S.P.C. Călărași, în str. Bărăganului, nr. 1, jud. Călărași, de luni până joi, între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00-14.00.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

“Hora Prieteniei”, un emoţionant spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi”

mar dec. 5 , 2017
Ziua de 3 decembrie, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea înțelegerii în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap și susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării acestora. Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!