Călărași/ PNL, PSD și PMP și-au anunțat candidații la alegerile parlamentare

Print Friendly, PDF & Email

 PNL / Cătălin Predoiu: “M-am alăturat unei echipe puternice!”
pnlPNL Călărași i-a adus, în fața presei, pe candidații, în mare parte, din vechea gardă a organizației județene, noutatea fiind Cătălin Predoiu, cap de listă la Camera Deputaților.

 “Sunt extrem de fericit să fi făcut acest pas, de a-mi depune candidatura pentru Camera Deputaţilor, aici, la Călăraşi. M-am alăturat unei echipe puternice, unei echipe care a performat, unei echipe care poate să aducă, judeţului Călăraşi şi locuitorilor săi, dezvoltare şi prosperitate în viitor. Vreau să-i asigur pe cei din conducerea partidului de la Călărași, cât și pe locuitorii municipiului şi judeţului Călăraşi, că mă voi angaja în această campanie şi, ulterior, în activitatea de parlamentar, pentru că vom câştiga aceste alegeri, în slujba locuitorilor din judeţul Călăraşi.

Municipiile, oraşele şi comunele, din judeţ, au nevoie de investiţii, de dezvoltare. Parlamentarul poate ca, prin reputaţia lui, prin contactele politice pe care le are, cele cu lumea economică din ţară şi din străinătate, să atragă investiţii în judeţ, poate contribui la simplificarea legislaţiei, la simplificarea administraţiei, la crearea unui mediu de afaceri pentru antreprenorii români, care să le permită să-şi crească cifra de afaceri, să creeze locuri de muncă, să poată plăti impozite şi taxe şi să poată să genereze profituri pentru dezvoltarea ulterioară a firmelor.

Nu vom câştiga pentru că e un scop în sine, vom câştiga pentru că avem soluţii şi dorim să ridicăm nivelul de dezvoltare economică al judeţului Călăraşi şi nivelul de trai al cetăţenilor.” a declarat Cătălin Predoiu.

Președintele PNL Călărași, Răducu Filpescu, nu a dorit să facă prea multe declarații, ci a reafirmat scorul pe care și-l propune organizația: 1 senator și doi deputați, nu fără a menționa că lupta se va da și pentru al treilea post de deputat.

Senat

Răducu Filipescu

Marian Drăgan

Cezar Neagu

Camelia Ghiveciu

Camera Deputaților

Cătălin Predoiu

Raluca Surdu

Liviu Tomoiagă

Viorel Enciu

Ionel Manea

Silviana Șestacovschi.

PSD Călărași a surprins cu propunerea de la Senat / Roxana Paţurcă: “Sunt onorată pentru încrederea acordată!”

psdOrganizația județeană a PSD Călărași și-a prezentat candidații ce fuseseră validați, în urmă doar cu o zi, de Comitetul Național Executiv al partidului. Surpriza a fost, de departe, candidatura pe primul loc la Senat, a unei femei din cadrul organizației județene: Roxana Pațurcă. Totodată, candidatul de pe primul loc la Camera Deputaților, Eugen Niculicea, a venit să se prezinte presei călărășene, insistând pe ideile generale, ce țin de legislație și corupție, fără să precizeze dacă are vreun proiect pentru județul Călărași.

Roxana Paţurcă, preşedinta Organizației de Femei, și-a declarat dorința de a duce la îndeplinire, alături de echipă, targetul propus la aceste alegeri: 1 senator și doi deputați.

„Nu pot să spun decât că sunt onorată, că am încredere în forţele mele, în echipa pe care o reprezint şi sunt convinsă că vom găsi puterea să ne canalizăm energia, forţa şi determinarea  să avem, la Călăraşi, un senator  şi doi deputaţi. ”, a spus Roxana Pațurcă.

De menționat că organizația județeană a PSD a suferit, de curând, o mare pierdere, prin decesul președintelui Dan Cristodor, iar instabilitatea s-a accentuat, chiar după validarea candidaților, președintele executiv al partidului, Ion Samoilă, alegând să-și dea demisia din funcția de conducere. Gestul său vine pe fondul nemulțumirii create de scoaterea sa de pe lista de candidați la alegerile parlamentare.

Senat

Roxana Păţurcă

Marius Dulce

Denisa Ciulinaru

Nicolae Rîjnoveanu

 Camera Deputaţilor

Eugen Nicolicea

Iulian Iacomi

Sorin Vrăjitoru

George Chiriţă

Gheorghe Stoian

Călin Petre Alexandru

PMP/ Simona Vlădica: “Învățământul și sănătatea sunt printre prioritățile stabilite!”
pmpPMP Călărași a organizat prima conferință de presă, de la fuziunea cu UNPR. Președintele interimar al filialei județene, deputatul Cristian Sefer, a prezentat lista cu candidații la Parlament. La Senat, primul loc este ocupat de Simona Maria Vlădica, doctor în psihlogie, care vine din București. De menționat că este soția directorului medical de la Spitalul Județean de Urgență Călărași, Laurențiu Belușică.

„M-am înscris în PMP, pe data de 3 octombrie, și am venit la invitaţia organizaţiei locale Călăraşi. Sunt doctor în psihologie, mamă a 4 copii şi sunt un om politic, care nu a ocupat niciun fel de funcţie publică. Motiv pentru care doresc să fac o politică ce vine în sprijinul cetăţenilor.

Am avut, deja, prime discuții cu cetățenii din Călărași, iar prioritățile pe care ni le-am stabilit sunt învăţământul şi sănătatea, pentru că avem nevoie de oameni sănătoşi, de oameni care să fie trataţi corect şi avem nevoie de profesionişti, care să fie educaţi aşa cum trebuie. O altă problemă identificată de noi, a fost cea a locurilor de muncă,  în acest județ.”, a spus candidata la Senat, din partea PMP.

Sosită în județul Călărași cu dorința afirmată de a lucra, din postura de voluntar, la proiectele care țin de sănătate, susținând activitatea desfășurată de soțul său,  directorul S.J.U., L. Belușică, dar fiind, pentru scurt timp, și consilier de imagine și comunicare, al președintelui Consiliului Județean, Vasile Iliuță, Simona Vlădica și-a propus o altă țintă, de această dată politică, luând decizia să candideze pentru o funcție de senatoare din partea PMP, în județul Călărași.

Senat

Simona Maria Vlădica

Adrian Moldovan

Constantin Romulus Zidaru

Marius Văleanu

Camera Deputaților

Cristian George Sefer

Claudia Păvălaşc

Nicolae Gavrilă

Adrian Ionuţ Dumitrescu

independentiMenționăm și candidaturile independente anunțate, în județul Călărași.

La Senat – actualul deputat, Aurel Niculae, fost candidat la președinția Consiliului Județean.

Camera Deputaților – Elena Nicolache, fostă candidată la Primăria Municipiului Călărași, ambii fiind membri UNPR, la alegerile locale din vară.

Please enter banners and links.

Next Post

În noiembrie, sunteți invitați la comedia "Omul cu mârțoaga"

joi oct. 27 , 2016
Omul cu mârțoaga/ O comedie clasică românească, amestec de satiră, idealism şi gravitate, în care eroul, un modest arhivar, este mistuit de pasiunea pentru cai şi, dintre ei, de cea mai jalnică mârţoagă. Să crezi cu fanatism în visul tău, strigă peste ani personajul lui George Ciprian, ca un Don […]