Călărași/ Anul Nou fără evenimente privind siguranța publică

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a fost la datorie în noaptea de Revelion, astfel încât nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada Anului Nou, peste 300 de poliţişti au acţionat,  suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în tot judeţul Călăraşi, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri judeţene, naţionale şi autostrăzi, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, fluidizarea traficului și diminuarea riscului rutier şi a transporturilor feroviare.

Acţiunile preventive desfăşurate în trafic au condus la reducerea riscului rutier, astfel că pe raza judeţului Călăraşi, în perioada 31 decembrie 2016- 02 ianuarie 2017 nu s-a produs niciun accident rutier.

Recomandăm tuturor cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, înainte de a pleca în călătorie, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Revelionul în aer liber i-a scos din case: mii de călărășeni au venit la petrecere

mar ian. 3 , 2017
Noaptea dintre ani, sărbătorită la km O, pe platoul din fața Prefecturii,  a fost alegerea făcută de sute de călărășeni, care au decis să-și petreacă revelionul în aer liber. Evenimentul, organizat de Consiliul Județean, în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Călărași, realizator Compania Mix Music, i-a încântat pe locuitori, care […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!