Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi: doar 46 tineri recrutaţi pentru angajare

Print Friendly, PDF & Email

2014-09-26 09.30.59Vineri, 26 septembrie, a.c., Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2014. Acțiunea s-a desfășurat simultan la sediul CRFPA Călărași și la sediul Agenției Locale Oltenița.

Pentru acest eveniment au fost contactaţi 432 agenţi economici din judeţ care au oferit  un număr de 420 de locuri de muncă, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile în domenii de activitate precum: industrie, comerţ, construcţii/confecții metalice, transporturi şi confecţii textile. Din totalul posturilor vacante, 176 se adresau persoanelor fără experiență în muncă.

La acţiune au participat 16 angajatori, precum şi 325 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 271 fiind absolvenți promoția 2014.

În urma desfăşurării interviurilor cu agenţii economici şi cu salariaţii AJOFM Călăraşi, 46 tineri au fost selectaţi pentru a ocupa un post, aceştia urmând a se prezenta în zilele următoare la sediile angajatorilor pentru a-şi dovedi abilităţile, 5 tineri absolvenți obținând pe loc un contract de muncă  în domeniul industriei  alimentare.

AJOFM Călărași  poate organiza şi alte burse ale locurilor de muncă atunci când  există o solicitare  bine fundamentată din partea agenților economici, sau a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

4 accidente rutiere cu victime, produse din cauza consumului de alcool şi a neatenţiei la volan

lun sept. 29 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În ziua de 26 septembrie 2014, P. Daniel, de 34 ani din Bucureşti, conducea un autoturism, pe DN 3B, pe raza localităţii Tonea, şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, a frânat pentru a evita coliziunea şi […]