Alt accident rutier grav, produs în zona magazinului Vlăduţ

accident VolnaÎn seara  zilei de joi, 25 septembrie 2014, M. Anghel, de 46 ani, din municipiul Brăila, a condus un autoturism, pe strada Eroilor, din municipiul Călăraşi, iar, la intersecţia cu strada Griviţa, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Oprire”,  intrând în coliziune cu un autoturism, care circula pe drumul prioritar, condus de I. Ionuţ, de 34 ani, din municipiul Călăraşi, şi cu un alt autovehicul oprit.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a lui I. Cecilia, de 34 ani, din Călăraşi, pasageră în autoturismul care circula pe drumul prioritar.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.În cauză s-a întocmit dosar penal.

(Sursa foto: http://www.argumentpress.ro)

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi: doar 46 tineri recrutaţi pentru angajare

sâm sept. 27 , 2014
Vineri, 26 septembrie, a.c., Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2014. Acțiunea s-a desfășurat simultan la sediul CRFPA Călărași și la sediul Agenției Locale Oltenița. Pentru acest eveniment au fost contactaţi 432 agenţi economici din judeţ care au […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!