4 accidente rutiere cu victime, produse din cauza consumului de alcool şi a neatenţiei la volan

Print Friendly, PDF & Email

foto accidentÎn ziua de 26 septembrie 2014, P. Daniel, de 34 ani din Bucureşti, conducea un autoturism, pe DN 3B, pe raza localităţii Tonea, şi, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, a frânat pentru a evita coliziunea şi a pătruns pe contrasens, unde a accidentat un biciclist, care se deplasa regulamentar din sens opus.

Victima, T. George, de 47 ani, din comuna Roseţi, judeţul Călăraşi, a fost accidentată uşor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambele persoane, implicate în accident, au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

În seara de 26 septembrie 2014, L. Aurel, de 71 ani, din oraşul Lehliu Gară, a condus un autoturism, pe DN 3A, la ieşirea din comuna Dor Mărunt, şi a pierdut controlul volanului, ieşind de pe partea carosabilă.

Autovehiculul a rămas suspendat pe linia de cale ferată a magistralei feroviare Bucureşti – Constanţa, fiind înlăturat ulterior.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit uşor.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bărbatul care a condus autoturismul avea o concentraţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.Cercetările sunt efectuate în continuare pentru determinarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În dimineaţa de 28 septembrie 2014, P. Traian, de 26 ani, din oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism, pe DN 21, în afara satului Radu Negru, şi, pe fondul unei depăşiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de H. Valeriu, de 35 ani, din municipiul Călăraşi.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, P. Traian,  care a fost condus la spital, unde a refuzat examinarea medicală şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză, în care vor continua cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

În dimineaţa de 28 septembrie 2014, Z. Dumitru, de 76 ani, din municipiul Călăraşi, a condus un autoturism pe strada Dobrogei, din Călăraşi, şi a accidentat grav pe C. Ion, de 60 ani, din Călăraşi, care se deplasa pe lângă bicicleta, cu care transporta un sac voluminos cu cereale.Ambele persoane, implicate în accident, au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cazul conducătorului auto, şi de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton. Acestora le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză, se continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Edilul Drăgulin mulţumeşte cetăţenilor care au contribuit la realizarea spaţiilor expoziţionale din noul Muzeu al municipiului Călăraşi

lun sept. 29 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Recent inaugurat, spaţiul destinat viitorului Muzeu al Municipiului Călăraşi are, în prezent,  o serie de standuri expoziţionale ce au fost realizate  prin contribuţia călărăşenilor care au făcut o serie de donaţii. Printr-o scrisoare deschisă, primarul Daniel Drăgulin mulţumeşte tuturor celor care s-au alăturat iniţiativei municipalităţii […]