Bărbatul înecat în Canalul Siderurgic a fost găsit de scafandrii

foto barbat inecatBărbatul în vârstă de 48 de ani, dat dispărut în urmă cu două zile şi presupus a fi înecat în Canalul Sidrurgic, a fost găsit de scafandri.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au efectuat și în data de 17 iulie, începând cu ora 06:30, acțiuni de căutare a persoanei presupusă a fi înecată în canalul Siderurgic, cu sprijinul unui echipaj de scafandrii din cadrul ISU București. Căutările au încetat la ora 20:45, victima nefiind găsită.

În cursul  dimineții de vineri 18 iulie, începând cu ora 06:15, echipajul specializat de căutare – salvare al Detașamentului de pompieri Călărași a reluat acțiunile de căutare, victima fiind găsită în jurul orei 08:00.

Pompierii militari au acționat pentu scoaterea cadavrului pe malul canalului, unde a fost predat  Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Călărași.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Accident rutier soldat cu rănirea a doi pietoni pe Bulevardul Republicii din Călăraşi

vin iul. 18 , 2014
 În după amiaza zilei de vineri, 18 iulie a avut loc un accident rutier pe Bulevardul Republicii, zona stadionului sportiv din Călăraşi  care a provocat rănirea a doi pietoni. Un bărbat în vârstă de 53 de ani şi o femeie de 36 de ani au fost  loviţi de un autoturism […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!