Bani şi stat de funcții modificat pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşia  solicitat în ședința de Consiliul Județean, de astăzi, modificarea hhhhStatului de funcţii, prin transformarea a 5 posturi vacante de medic rezident, în 5 posturi de medic specialist, transformarea unui post vacant de farmacist rezident, într-un post de farmacist principal,transformarea unui post vacant de asistent medical (PL), într-un post de asistent medical principal (PL),precum şitransformarea unui post de medic rezident anul VI, într-un post de medic specialist ortopedie – traumatologie şi a unui post de asistent medical (PL), într-un post de asistent medical principal (PL) caurmare examenelor de promovare susţinute de către titularii acestor posturi.

Deoarece aceste transformări de posturi conduc la îmbunătăţirea activităţii, propun adoptarea unei hotărâri de consiliu pentru modificarea Statului de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, conform solicitărilor formulate de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă în Călăraşi.

„Măsura propusă este necesară şi oportună deoarece aceste transformări de posturi conduc la îmbunătăţirea activităţii şi se încadrează în cheltuielile de personal prevăzute în Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2014, aşa cum rezultă din adresele conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, nr. 7905/8077/2014.”, se arată în expunerea de motive a acestui proiect de hotărâre.

Totodată, în şedinţa de Consiliu s-a aprobat din fondul de rezerva bugetara, 20.000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi, in vederea igienizarii  subsolului acestuia.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Primele reacții ale deputatei Raluca Surdu după rezultatul la alegerilor europarlamentare din Călărași

mie mai 28 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Vântul schimbării se simte și în Călărași. Un județ galben, începe ușor să se înroșească. Unii spun că era și timpul să se coacă, alții că roșul este culoarea-avertizment care în primul rând trebuie să ne dea de gândit asupra perspectivelor de dezvoltare, iar nu […]