Au spus din nou ,,DA”, după 50 de ani de căsătorie

Print Friendly, PDF & Email

NUNTA DE AUR 1Sâmbătă, 28 septembrie, a fost o zi plină de emoţie pentru 36 de  familii din Călăraşi, care au aniversat ,,Nunta de Aur “. Evenimentul  a făcut parte din seria manifestărilor organizate de primărie, cu prilejul Zilelor municipiului Călăraşi, şi a avut loc la restaurantul Hestia din Călăraşi. Edilul Daniel Drăgulin a oficiat, în mod simbolic, cele 36 de căsătorii unde, sărbătoriţii au spus din nou ,,Da “, după 50 de ani de căsnicie. Rolul de naşi l-au avut secretarul primăriei,  Mărgărit Sârbu şi soţia sa, Valentina.

NUNTA DE AUR 3Fiecare cuplu a primit un certificat, simbolic, de căsătorie, din parte primăriei, câte  un  dar, în valoare de 500 de lei, şi multe urări de bine din partea edilulului Daniel Drăgulin şi a echipei sale din primărie, după care au ciocnit câte un pahar de şampanie. Totodată, părintele protopop  Ilie Ramon Eugen a oficiat o scurtă slujbă religioasă.

 

NUNTA DE AUR 2Cele 36 de cupluri care şi-au sărbătorit ,,Nunta de Aur “ au fost : Apostol Ion și Victoria; Bică Gheorghe și Maria; Burlacu Victor și Elisabeta; Cioc Petre și Rada;Dinu Radu și Angelica; Dilimoț Ion și Constanța; NUNTA DE AUR 4Dobrițoiu Dumitru și Ioana; Farin Dumitru și Steliana; Frășescu Eugen și Victoria; Gherghina Nicolae și Mitana, Gheorghiu Ștefan și Elena; Grigorescu Nicolae și Florența; Iancu Gheorghe și Niculina;Iancu Gheorghe și Madia; Ioniță Aurel și Elena; Manea Tudor și Elena;Meleacă Stelian și Mărioara; Miclea Constantin și Ioana; Movilaru Octavian și Floarea;Neculai Gheorghe și Zamfira; Oprea Vasile și Zamfira; Oprea Ion și Maria; Paraschivescu Alexandru și Cecilia;Popa Dragomir și Chiriachia;Popa Vasile și Maria; Princea Niculae și Anica; Preda Gheorghe și Maria;Răduță Chiru și Elena; Scarlat Ion și Silvia; Stroe Gheorghe și Elena; Șerban Constantin și Stana; Spridon Florea și Petra; Tănase Ștefan și Marinca; Toza Constantin și Leana; Tănase Dumitru și Octavia.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Pompierii chemați în Călărași și Budești pentru a scoate apa din gospodării

mar oct. 1 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Echipaje specializate de intervenţie ale I.S.U. Călăraşi acţionează în oraşele Călăraşi şi Budeşti, pentru evacuarea apei din mai multe anexe gospodăreşti, care au fost afectate de inundaţii, în urma precipitaţiilor abundente căzute într-un interval lung de timp    Prin intervenţia lor eficientă, pompierii militari au reuşit […]