Actorul Victor Rebengiuc a filmat la Călărași

Săptămâna trecută, cunoscutul actor Victor Rebengiuc a venit la Călărași pentru a filma un spot publicitar.
Evenimentul face parte dintr-o campanie de promovare a proiectelor finanțate prin REGIO, inițiată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP). Cu sprijinul ADR-urilor, au fost selectate mai multe locuri în care au fost finalizate investiții derulate prin REGIO, în fiecare dintre acestea realizându-se spoturi publicitare.
RegioValea Argovei a fost al 14-lea loc din țară în care a ajuns compania media, angajată de MDRAP, pentru realizarea spoturilor de promovare, fiind însoțită de Victor Rebengiuc, marele actor fiind amfitrionul filmelor de prezentare a proiectelor.
Regio 1Au fost realizate filmări la sol și aeriene, în localitățile Valea Argovei și Frăsinet, situate de-a lungul drumului județean DJ 303, drum reabilitat și modernizat în cadrul unui proiect finanțat prin REGIO.
De asemenea, au fost filmate două mici prezentari ale proiectului, dar și a celorlalte lucrări de modernizare drumuri județene cu primarul comunei Valea Argovei, Costel Boitan și directorul executiv al Direcției de Dezvoltare a Consiliului Județean Calarasi, Daniel Ștefan.
Clipurile vor fi difuzate în emisiuni de promovare a programului REGIO.

Please enter banners and links.

Next Post

A început dezinsecția în municipiul Călărași

lun mai 19 , 2014
În noaptea de duminică spre luni (18-19 mai), Primăria municipiului Călărași a realizat o amplă acțiune de dezinsecție și dezinfecție (pentru țânțari, muște, căpușe și larve) în municipiu. Zonele vizate au fost: parcurile – Navrom, Central, Jirlău, Dumbravei, Dendrologic , Grădina Zoologică, Năvodari, Luceafărului, zona Big și Florilor, Victoriei, Sf. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!