Arhitectul-șef, Laurențiu Samoilă, s-a transferat de la județ, la municipiu

Arhitectul-șef al Consiliului Județean, din ultimii 4 ani, Laurențiu Samoilă, este începând de astăzi, 20 februarie, arhitectul-șef al municipiului.

Într-o postare publicată pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Călărași, primarul Daniel-Ștefan Drăgulin informeaza:

“De astăzi, municipiul Călărași are un nou arhitect-şef, în persoana lui Laurențiu Samoilă. Sper ca venirea acestuia sa creeze un circuit funcțional al documentelor emise de Primăria Municipiului Călărași prin Direcția de Urbanism. Succes!”

De menționat că Primăria Călărași nu mai are arhitect-șef din vara anului trecut, după ce Lorand Alexandru Bereczk s-a transferat la Consiliul Județean Covasna.

Cele două concursuri organizate de Primăria Călărași, pentru a ocupa acest post, nu au avut nici măcar un candidat, iar de astăzi, prin transfer, a venit Laurențiu Samoilă, care  a ocupat funcția de arhitect-șef  al județului, timp de 4 ani, din 24 aprilie 2013,  când a  fost numit în această funcție de fostul președinte, Răducu Filipescu, și până în prezent.

 

Please enter banners and links.

Next Post

24 – 25 februarie/„Tradiții și basme românești...”

lun feb. 20 , 2017
Centrul Cultural Județean Călărași demarează o serie de acțiuni de promovare a culturii tradiționale, concretizate în proiecte, ateliere, spectacole, șezători, întâlniri cu bătrânii satelor etc, concentrate pe zona rurală a Călărașiului. Astfel, în perioada 24 – 25 februarie 2017 ( perioada cunoscută prin Sărbătoarea Dragobetelui, Lăsatul secului, obiceiul Urlaliei, a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!