Vasile Stoica, primarul comunei Dorobanțu:,,Continuăm numeroasele proiecte aflate în derulare și pornim spre noi provocări de a dezvolta comuna noastră”

Primarul comunei Dorobanțu, Vasile Stoica, încheie cel de-al 3-lea mandat cu gândul de a continua dezvoltarea localității și de a oferi condiții mai bune concetățenilor săi.

Miercuri, 24 aprilie, Vasile Stoica și-a depus candidatura pentru cel de-al 4-lea mandat de primar.

Mesajul transmis locuitorilor comunei Dorobanțu a fost adresat avându-i alături pe consilierii locali, cu care și-a propus să continue proiectele începute:

,,Astăzi, miercuri, 24 aprilie, împreună cu echipa de consilieri locali PNL mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Dorobanțu.

Continuăm numeroasele proiecte aflate în derulare și pornim spre noi provocări de a dezvolta comuna noastră.

Râmân alături de locuitorii comunei noastre, același om, așa cum mă cunoașteți: deschis dialogului și rezolvând, cu promptitudine, problemele comunității!

Continuăm dezvoltarea infrastructurii rutiere, pietonale, sunt alături, în primul rând, de școală, de copii, care au nevoie de un after-school și de o masă caldă. Vom duce proiectele începute, mai departe!

Locuitorilor comunei Dorobanțu le transmit să aibă, în continuare, încredere în mine, pentru că voi rămâne același om și voi depune toate eforturile, pentru dezvoltarea acestei localității.

Construim împreună în comuna Dorobanțu!”

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Organizația Județeană Călărași a PNL a depus candidaturile pentru Consiliul Județean Călărași

lun apr. 29 , 2024
Organizația Județeană Călărași a PNL a depus candidaturile pentru Consiliul Județean Călărași. Alături de primari, candidați la funcțiile de primar, colegi din instituțiile deconcentrate și din întreg județul, Valentin BARBU, secretarul general al organizației, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași. Lista de candidați pentru Consiliul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!