Alearga si Tu pentru David/Acțiune sportivă cu scop CARITABIL în Parcul Dumbrava

Print Friendly, PDF & Email
david In spiritul responsabilitatii si al solidaritatii fata de cei care se afla in nevoi, Calarasi Cycling Team anunta organizarea sâmbătă, 20 iunie, ora 11, a unui nou eveniment sportiv cu scop caritabil, organizat pentru Tudor David Gabriel, baietel de numai 6 ani, care, din nefericire, a fost diagnosticat cu HIDROCEFALIE TRIVENTRICULARA. Donaţiile pentru efectuarea operației se vor face la faţa locului, într-o urnă special amenajată, fiecare participant având posibilitatea de a dona oricât, în funcţie de posibilităţi, sau in contul RO06CECEC001946328289911 .
 Vă aşteptam cu drag în număr cât mai mare, să acordăm un sprijin acestui baietel . Evenimentul sportiv va consta în parcurgerea a maxim 7 ture, in Parcul Dumbrava, în ritm de alergare uşoară, fiecare participant având posibilitatea de a se opri oricand doreşte. Vom face poze tuturor alergătorilor, atât în timpul alergării ,cât şi la sfârşit. Vom acorda diplome tuturor participanţilor la acest eveniment.
Evenimentul reprezintă o bună ocazie de a face mişcare în aer liber, de a promova, încă o dată, un stil de viaţă sănătos şi de a ajuta un baietel, care are reale probleme de sănătate.
 Calarasi Cycling Team va multumeste anticipat!

Please enter banners and links.

Next Post

,,Mister Cireşel şi Miss Cireşica”, o competiţie inedită a copiilor şi tinerilor de la ASCHFR-Filiala Călăraşi

vin iun. 19 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Joi , 18 iunie, Centrul de Zi pentru Persoanele cu Handicap din Călăraşi a fost gazda unei manifestări deosebite, menită să scoată în evidenţă talentul şi creativitatea copiilor şi tinerilor de la Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic România (ASCHFR)-Filiala Călăraşi. Ei au concurat […]