Activitatea parlamentarilor PNL călărășeni, în atenția lui Filipescu

filipescuLa conferința săptămânală de presă, președintele PNL, Răducu Filipescu, a fost rugat să comenteze activitatea parlamentarilor săi:

„Pai, să îi luăm pe rând! De Raluca Surdu nu e cazul să mai vorbim, că a plecat la Giurgiu. Mai vine prin Colegiul ei, stă de vorbă cu primarii pe care, probabil, îi mai ajută cu ce au nevoie, dar ea nu mai face parte din echipa de la județ și e șefă de echipă liberală la Giurgiu, unde cred că își va construi și cariera politică. Dan Motreanu lucrează la noua Constituție, unde muncește foarte mult. Este vicepreședinte al Camerei Deputaților și are multe probleme, dar a fost prezent, ca și colegul lui Dumitrescu, în teritoriu la înființarea unor Comitete Executive. Mai e Iliuță pe care îl știți că se zbate în Comisia de Agricultură și Aurel Niculae, care acum e la UNPR, și ajungem la senatori.

Liviu Tomoiagă, bineînțeles, că se luptă în Senatul României cu legile pentru pescuit și e chiar foarte activ în acest domeniu, pentru că îl stăpânește foarte bine. Merge și la Valea Argovei, la Frăsinet, unde are o oarecare activitate.

Iulian Dumitrescu lucrează la programul de guvernare în echipă cu Anca Boagiu și  lucrează pe masterplanul de transporturi. A fost la câteva Comitete Executive, în  Colegiile 4 și 5, unde este senator. Așa că fiecare face ceea ce știe mai bine!, a concluzionat Filipescu, despre parlamentarii PNL, aleși în 2012.

Cât de mult muncesc parlamentarii aleși, toți cei din județul Călărași, puteți afla și singuri, accesând pagina www.cdep.ro. Dacă nu veți avea timp să o parcurgeți, vom reveni noi cu un rezumat al activității acestora, conform datelor publicate de site-ul Parlamentului României.

Please enter banners and links.

Next Post

Sâmbătă sunteți invitați la Ora Pământului

vin mart. 27 , 2015
Populația din întreaga lume  sărbătoreste ORA PAMÂNTULUI în ultima sâmbătă din luna martie a fiecarui an, zi foarte apropiata de echinocțiu, astfel încât orașele participante au parte de întuneric în intervalul orar 20.30 – 21.30. Campania de anul acesta este o invitație să ne dăruim energia naturii – de Earth […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!