Ora Pământului va fi marcată în municipiul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

Ora pamantuluiPopulația din întreaga lume sărbătoreste ORA PAMÂNTULUI în ultima sâmbătă din luna martie a fiecarui an, zi foarte apropiata de echinocțiu, astfel încât orașele participante au parte de întuneric în intervalul orar 20.30 – 21.30. Campania de anul acesta este o invitație să ne dăruim energia naturii – de Earth Hour și apoi în fiecare zi, pentru a contribui la un mediu mai curat, mai bine îngrijit și, deci, mai sănătos. Mesajul și îndemnul nostru pentru comunitatea Earth Hour din România este Dăruiește naturii din energia ta!

Organizația inițiatoare ii invită pe români să stingă luminile în case și să iasă la o alergare nocturnă, la o tură cu bicicleta sau o simplă plimbare simbolică prin oraș, împreună cu prietenii, vecinii, familia, colegii. În loc să consumăm energie acasă, putem alege să dăruim propria energie, în aer liber. Crosul sau alergarea simbolică nu au o natură competitivă, ci au rolul de a aduce împreună oameni cu valori și interese similare și să promoveze cauza de mediu odată cu orașe din întreaga lume. Mediul este un subiect de interes major și mai actual decât oricând promovând, în același timp, mijloacele de deplasare prietenoase cu natura și benefice pentru organism.

De Ora Pământului, sâmbătă, 28 martie, în intervalul orar 20.30-21.30, Primăria Municipiului Călărași vă îndeamnă să stingem luminile și să invităm pe toată lumea să iasă la alergare sau la o plimbare prin oraș, dedicate Pământului.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Activitatea parlamentarilor PNL călărășeni, în atenția lui Filipescu

vin mart. 27 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La conferința săptămânală de presă, președintele PNL, Răducu Filipescu, a fost rugat să comenteze activitatea parlamentarilor săi: „Pai, să îi luăm pe rând! De Raluca Surdu nu e cazul să mai vorbim, că a plecat la Giurgiu. Mai vine prin Colegiul ei, stă de vorbă […]