Accident mortal în localitatea Ciocăneşti

Print Friendly, PDF & Email

accident cu victime Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat,în data de 10 februarie, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Ciocăneşti, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane, victimă a unui grav accident rutier.
La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD şi a echipajelor S.A.J. la locul accidentului au fost identificate 5 victime: doi bărbaţi, două femei şi un copil.
Persoana cel mai grav accidentată a fost o femeie în vârstă de 57 de ani, Elena D., care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, aceasta fiind declarată decedată de către medicul încadrat pe ambulanţa S.A.J..
Paramedicii SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au preluat şi au acordat primul ajutor unei persoane de sex feminin, Maria A., în vârstă de 32 de ani, care era conştientă şi prezenta traumatisme la nivel toracic şi la nivelul coloanei cervicale.
Aceasta a fost imobilizată în salteaua vacuum, i s-a aplicat guler cervical, a fost monitorizată, i s-a administrat oxigen, după care a fost transportată de urgenţă la U.P.U. Călăraşi.
Pentru celelalte victime rezultate în urma accidentului rutier, au intervenit echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care le-au preluat, le-au acordat îngrijiri medicale şi le-au transportat la spitalul din Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

Doi muncitori, din Călăraşi, au murit într-un accident de muncă

joi feb. 13 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 În după amiaza zilei de joi, 13 februarie, a avut loc un accident de muncă, la o societate comercială din Călăraşi, în urma căruia, doi oameni au murit. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, doi bărbaţi, în vârstă de 34, respectiv 43 […]