Accident mortal în comuna Dor Marunt

Print Friendly, PDF & Email

accident Dor Marunt 3În data de 19.01.2014, ora 17.02, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de paramedici SMURD, din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară, au fost solicitate să acţioneze pe raza comunei Dor Mărunt, pe strada Libertăţii, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 73 de ani, victima unui grav accident rutier.
accident Dor Marunt 2(acesta s-a izbit violent de un gard şi apoi de un stâlp). Radian G., în vârstă de 73 ani, din comuna Dor Mărunt, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe o stradă din localitate şi, pe fondul adormirii la volan, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp din beton şi un gard.
La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, persoana se afla în afara autoturismului şi prezenta traumatism cranio-cerebral deschis sever, în cazul acestuia fiind declarat decesul.
Echipajul de descarcerare a intervenit pentru deconectarea bornelor de la acumulatorul vehiculului, pentru a preîntâmpina producerea unui incendiu şi au iluminat zona.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Călărășenii sunt fruntași la apelurile false prin 112

lun ian. 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Potrivit statisticilor oficiale, realizate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), în anul 2013, la numărul unic de urgenţă 112, au fost primite şi tratate 17.463.468 apeluri. Dintre acestea, 29,09 % au fost reale şi 70,91 % false. Apelurile au fost transferate către: Ambulanţă – […]