A intrat cu maşina direct într-un magazin

Print Friendly, PDF & Email

auto intrat in spatiu comercial 1Un echipaj de descarcerare, din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară, a fost solicitat să acţioneze pe raza oraşului Lehliu, pe strada Competrol, după ce un autoturism a acroşat un alt vehicul, ulterior, intrând într-un spaţiu comercial.

În data de 20.01.2014, ora 00.21, un echipaj de descarcerare, din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară, a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Lehliu Gară, pe strada Competrol, la un accident rutier.
La sosirea echipajului de descarcerare, după efectuarea recunoaşterii, s-a constatat că un autoturism înmatriculat în Bulgaria, (al cărui conducător auto nu se mai afla al locul intervenţiei), a acroşat un alt autoturism staţionat (înmatriculat în Constanţa), după care a ricoşat şi a intrat frontal într-un (magazin), accidentul nefiind urmat de incendiu.
Pompierii militari au folosit echipamentele din dotare şi au intervenit pentru iluminarea zonei, pentru deconectarea bornelor de la acumulatorul vehiculului, în vederea preîntâmpinării producerii unui incendiu şi pentru extragerea autoturismului din interiorul magazinului.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Accident mortal în comuna Dor Marunt

lun ian. 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 În data de 19.01.2014, ora 17.02, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de paramedici SMURD, din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară, au fost solicitate să acţioneze pe raza comunei Dor Mărunt, pe strada Libertăţii, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă […]

Te mai poate interesa