Accident grav pe DN3, soldat cu o victimă

Print Friendly, PDF & Email

foto accident gravLuni, 30 iunie in jurul orei 12, 30 a avut loc un grav accident rutier pe DN3 între localităţile Vişinii şi Vlad Ţepeş, judeţul Călăraşi.

B. Nelu, în vârstă de 46 de ani din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul marca Mazda, a părăsit partea carosabilă într-o  curbă  a drumului şi s-a izbit puternic de pom. În urma coliziunii, a accidentata grav o femeie, în vârstă de 45 de ani, pasageră în autoturism, ce a suferit  politraumatisme severe.

La locul accidentului a intervenit un echipaj de pompieri de la Detaşamentul ISU Călăraşi care a efectuat manevrele necesare pentru descarcerarea femeii. Aceasta a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean  pentru a fi dusă pe stadionul din comuna Vlad Ţepeş.  Victima a fost  preluată de un elicopeter SMURD si transportată la un spital din Bucureşti.  Şoferul, ce prezenta răni uşoare, a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, pentru îngrijiri medicale. La această oră, poliţiştii călărăşeni se află la faţa locului pentru a stabili cauzele accidentului.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Construcția depozitului de deșeuri de la Ciocănești stabilită prin instanță

lun iun. 30 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Dupa mai bine de un an si jumatate de la data depunerii ofertelor pentru cele doua mari investitii: constructia depozitului regional de la Ciocanesti si inchiderea gropilor de gunoi, din municipiile Calarasi si Oltenita, respectiv orasele Lehliu Gara si Fundulea, Consiliul Judetean Calarasi anunta, acum […]