Patru apartamente incendiate de o candelă

În dimineaţa zilei de duminică, 8 septembrie,  Detaşamentul de pompieri militari din Călăraşi  au fost solicitaţi, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în municipiul Călăraşi, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit într-un apartament situat la etajul 4, al blocului J30, din zona fostului supermarket Minimax, din municipiul Călăraşi.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, care a afectat şi alte trei apartamente din apropiere, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Echipajul SMURD, prezent la faţa locului, a acordat primul ajutor pentru 3 persoane (în  vârstă de 55, respectiv 18 ani şi un copil de  11 ani), ce erau  intoxicate cu fum şi aveau  atacuri de panică.

După acordarea primelor îngriiri medicale, cele trei victime au fost transportate la spital. Conform cercetărilor efectuate, la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de la o candela uitată aprinsă, de către  proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Accident cu trei victime, într-o intersecţie din Călăraşi

Dum sept. 8 , 2013
Duminică, 8 septembrie, la ora 12,30, la intersecţia dintre strada Griviţa şi Bulevardul Cuza-Vodă a avut loc un accident, pe fondul neacordării de prioritate. Un autocamion, marca Iveco, condus de B.Ion în vârstă de 49 de ani, din Perişoru, ce venea de pe strada Griviţa, nu a respectat indicatorul, privind […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!