A început distribuirea ajutoarelor alimentare comunitare, în municipiul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

ajutoare-uePrimăria municipiului Călărași, prin Direcţia de Asistenţă Socială, anunţă că distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană, care sunt prevăzute în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (PEAD) 2014, a început cu data de 15 ianuarie a.c.. Alimentele pot fi ridicate de la sediul Căminului de bătrâni Antim Ivireanul, pe baza cuponului primit și a actului de identitate valabil.

Beneficiază de ajutoare alimentare comunitare pensionarii cu venituri lunare sub 400 de lei, şomerii indemnizați cu sume de la până la 400 de lei pe lună şi şomerii neindemnizaţi, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, persoanele cu handicap grav şi accentuat, neinstituţionalizaţi, adulţi şi copii, veteranii, văduvele şi prizonierii de război, foştii deţinuţi politic, persoanele deportate în străinătate în perioada regimului comunist, revoluţionarii din Decembrie 1989 şi urmaşii eroilor martiri ai Revoluţiei.

Beneficiarii ajutoarelor de la Uniunea Europeană primesc câte două pachete cu alimente deja ambalate, cu o masă totală de 27,6 kilograme, în care se vor găsi făină albă (6 kg), mălai (6 kg), paste făinoase (2 pungi), ulei (4 litri), zahăr (4 kilograme), conserve din carne de porc (8 cutii), conserve din carne de vită (6 cutii) şi pateu din ficat (10 cutii).

          La nivelul municipiului Călărași, în data de 15 ianuarie a.c. au fost distribuite 2.300 cutii cu alimente către 1.150 persoane, iar în data de 16 ianuarie a.c. 1.182 cutii cu alimente către 591 persoane. În data de 19 ianuarie exista un stoc de 6.913 cutii cu alimente. Pe liste sunt înscriși 5.166 de călărășeni beneficiari ai PEAD 2014.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

PNL, la 25 de ani

lun ian. 19 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Săptămâna trecută, s-au împlinit 25 de ani de la evenimentul istoric trăit de seniorii liberali în momentul în care, după dărâmarea comunismului, la începutul anului, în cea de-a 15-a zi a lunii ianuarie 1990, au putut să reînscrie Partidul Naţional Liberal în registrul partidelor politice. […]