9 angajați ai fabricii de sticlă, din Călărași, au furat 38 de kg de argint industrial

9 persoane reţinute în urma unor percheziţii domiciliare, efectuate ieri, de polițiștii din Călăraşi, în cadrul unui dosar penal în care se cercetează furtul a 38 de kilograme de argint industrial.

La data de 8 noiembrie  a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au efectuat 9 percheziţii în localităţile Roseţi, Unirea şi Călăraşi, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat.

Au fost puse în aplicare 9 mandate de aducere,  persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliţiei, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, au fost reținute.

Persoanele în cauză au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim  că  în luna septembrie a.c., persoanele în cauză, angajate ale societăţii, ar fi sustras aproximativ 38 de kilograme de argint industrial dintr-o societate comercială specializată în producţia sticlei.

Prejudiciul estimat este de 90.000 de lei.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Călărași/ Luni, 14 noiembrie, are loc acțiunea ,,Cu ochii pe diabet”

Dum nov. 13 , 2016
Anual, la data de 14 noiembrie, de Ziua Mondială a Diabetului, au loc acțiuni de prevenire a acestei boli, în întreaga lume. Așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, Spitalul Județean Călărași, în colaborare cu Clubul Lions Călărași, organizează, la punctul stabilit lângă Piața Orizont, acțiunea care, în acest […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!