8 medici specialiști au fost angajați la Spitalul Județean Călărași, în ultimele 6 luni

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

Necesarul de cadre medicale la Spitalul Județean de Urgență Călărași este un subiect mereu actual, în condițiile în care nu pot fi acoperite gărzi importante atât la urgență, cât și pe secții.

Consiliul Județean Călărași informează că, în ultimele 6 luni, 8 medici specialiști s-au angajat la Spitalul Județean de Urgență.  Cu siguranță un număr insuficient pentru a acoperi necesarul de cadre medicale, dar este o activitate de management care trebuie să aibă continuitate, ținând cont că la ultima ședință de Consiliu Județean au fost aprobate și stimulente financiare pentru medici.

Cadrele medicale care au venit la Călărași, în ultimele 6 luni, sunt:

  1. Sampa Maria – medic primar obstetrică ginecologie
  2. Dumitrescu Andrei – medic primar obstetrică ginecologie (foto)
  3. Ispas Camelia – medic specialist oftalmologie
  4. Pascu Ștefania – medic specialist A.T.I
  5. Florea Alina – medic specialist A.T.I
  6. Lică Adrian – medic specialist chirurgie generală
  7. Alhrachi Hassan – medic specialist O.R.L
  8. Ahmed-Shen-Mhmod – medic specialist cardiologie

Încercăm să acoperim toate gărzile și toate secțiile cu medici specialiști. Facem toate demersurile care se impun pentru a le oferi doctorilor condiții corespunzătoare de lucru și cazare.”, a declarat Adrian Comșa, managerul interimar al spitalului.

Next Post

AJOFM Călărași primește cererile pentru programul “Prima Chirie”

mar iun. 13 , 2017
Please enter banners and links.Începând cu această lună, AJOFM Călărași primește cererile însoțite de documentele necesare pentru acordarea sumelor prevăzute în Programul “Prima chirie”. Prin acest program persoanele înregistrate ca șomeri la AJOFM Călărași care îndeplinesc condițiile legale și care s-au angajat în perioada dintre 25.01.2017, data intrării în vigoare […]

PNL

Please enter banners and links.