76,6%, rata de promovabilitate la Evaluarea Naţională, în judeţul Călăraşi. Două eleve au obţinut media 10

Print Friendly, PDF & Email

titulescuVineri, 26 iunie, au fost date publicităţii rezultatele la Evaluarea Naţională. 79,3% dintre elevii care au susţinut examenul de capacitate au obţinut note de peste 5 la nivel naţional.

Examenul de capacitate din acest an a adus şi în judeţul Călăraşi rezultate mult mai bune. Din cei 2268 de elevi care au susţinut Evaluarea Naţională, 1738 au obţinut medii de peste 5, ceea ce înseamnă o rata de promovare, la nivelul judeţului Călăraşi, de 76.6%, înainte de contestaţii ( cu 15,62% mai mare faţă de anul trecut, când promovabilitatea a fost de numai 60,8%). Dintre elevii care au susţinut examenul de capacitate, 86% au obţinut note de promovarea la limba română şi 72,34% au obţinut note de peste 5 la matematică.

Două eleve din municipiul Călăraşi au obţinut media generală 10

Comparativ cu anul trecut, când la Evaluarea Naţională a fost un singur elev cu media 10, anul acesta, în judeţul Călăraşi sunt două eleve aflate în vârful clasamentului. Andreea Irina Ghiţă, absolventă a Şcolii Gimnaziale ,,Nicolae Titulescu” şi Cristina Doiniţa Ion, absolventă a Şcolii Gimnaziale ,,Mihai Viteazu”, din Călăraşi, au obţinut media 10 la examenul de capacitate din acest an.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Doi beneficiari ai proiectelor implementate prin BRCT Călărași au apelat la justiție

vin iun. 26 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Proiectele transfrontaliere care se derulează prin BRCT Călărași, instituție ce asigură Secretariatul Tehnic Comun al programului de cooperare transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013 și Controlul de prim nivel pentru beneficiarii români ai programului, au fost implementate, în mare parte, fără a exista probleme majore. Două proiecte care […]