7000 de lei ceruți pentru un accident rutier fictiv

Print Friendly, PDF & Email

metoda AccidentulPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi – Poliţia Oraşului Lehliu Gară, Secţia de Poliţie Rurală Tămădău Mare şi Postul de Poliţie Ileana au prins în flagrant în  după-amiaza zilei de marţi, 23 iulie, a.c.,trei persoane, care au încercat să înşele un bătrân, de 85 ani, din comuna Ileana, susţinând că nepotul acestuia a fost implicat într-un accident rutier.

Poliţiştii au prins în flagrant pe F. Lucica, de 41 ani, din municipiul Călăraşi, pe V. Constantin, de 38 ani, şi pe D. Cristian, de 29 ani, ambii din comuna Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi, în momentul în care s-au prezentat, în baza mai multor convorbiri telefonice anterioare, la locuinţa unui bărbat de 85 ani, din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, căruia i-au solicitat 7000 lei. Aceştia susţineau că suma îi este necesară nepotului victimei, care a fost implicat într-un accident rutier.

Fapta a fost sesizată de vecinul victimei în urmă cu câteva ore de realizarea flagrantului, când bătrânul i-a solicitat să-i ofere cu împrumut o sumă pentru a o trimite nepotului său, care ar fi fost implicat într-un accident rutier.

Mobilizarea imediată a poliţiştilor a condus la prinderea celor trei persoane, care încercau să înşele victima, profitând de vârsta înaintată şi de impactul pe care îl poate produce asupra sa primirea unei veşti tragice.

Pentru prinderea suspecţilor, care au încercat să se sustragă verificărilor, deplasându-se cu un autovehicul, poliţiştii au executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a fi înregistrate victime.

Cei trei suspecţi au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Ileana, unde poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Incendiu de la o cratiță uitată pe aragaz

joi iul. 25 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În noaptea de luni spre marți, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi, prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în municipiul Călăraşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 al blocului F2, de […]