40 de persoane au fost angajate, pe loc, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din Călăraşi și Oltenița

Print Friendly, PDF & Email

ajofm bursa locuri479 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au participat vineri, 19 aprilie 2013, la Bursa Generală  a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Călărași. Acţiunea s-a desfășurat  atât la sediul Agenţei Locale din Călăraşi , cât şi la sediul Agenţiei Locale din Olteniţa.

Pentru organizarea Bursei Locurilor de Muncă au fost contactaţi 320 de agenţi economici din județ. Au răspuns invitației 29 de angajatori, care au  oferit  458 locuri de muncă vacante, 16 dintre aceștia participând efectiv la bursă.

Rezultatele  acţiunii s-au concretizat în repartizarea pe un loc de muncă  a 121 persoane, dintre care 40 au fost încadrate pe loc în meseriile/ ocupațiile: mecanic agricol, lăcătuș mecanic, sudor, strungar, faianțar, betonist, referent, muncitor necalificat în agricultură și muncitor necalificat în construcții.

Persoanele selectate vor primi un răspuns după o eventuală probă de lucru la sediul societăţii sau un interviu cu administratorul firmei.

Personalul agenţiei a pus la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă diverse materiale informative (pliante, brosuri etc.)  şi a venit în întâmpinarea acestora cu o ofertă diversificată de cursuri de calificare/recalificare.

S-au alăturat Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru buna desfășurare a acțiunii, Inspectoratul Teritorial de Muncă al Județului Călărași, prin prezența r inspectorului șef adjunct Ionel Stan și inspector Ruse Gabriel , Directia Județeană pentru Sport și Tineret reprezentată de directorul Marius Gabriel Dumitrescu și, din partea  Centrului de Evaluare şi Consiliere Antidrog Călăraşi,  a aparticipat Alin Radu, informează responsabilul mass-media,Simona Donciu.

Please enter banners and links.

Next Post

Reprezentanţii Belarus Traktor revin la Călăraşi

mar apr. 23 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La sediul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală a  U.S.A.M.V. – Bucureşti, Filiala Călăraşi (incinta Colegiului Agricol „Sandu Aldea”), va avea loc joi, 25 aprilie, ora 10:30,  o întâlnire de lucru între reprezentanți ai autorităților locale, ai mediului de afaceri din […]