32 de elevi ai Colegiului ,, Barbu Ştirbei” vor reprezenta judeţul Călăraşi la olimpiadele naţionale

Print Friendly, PDF & Email

Vacanţa de Paşte aduce cu sine şi organizarea olimpiadelor naţionale, la care Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei”, ca în fiecare an, participă cu un lot numeros de elevi.

Respectând tradiţia care, de doi ani,  prin eleva Tuţă Alexandra, înseamnă calificări la etapele internaţionale, elevii şi dascălii colegiului s-au pregătit şi au reuşit să câştige fazele judeţene ale olimpiadelor de specialitate. Astfel, în acest an şcolar, Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei” reprezintă judeţul Călăraşi cu un număr impresionant de elevi. Cei 32 de elevi, ai acestui prestigios liceu călărăşean,  vor participa, în perioada aprilie – mai, la olimpiade naţionale care acoperă toată plaja de materii.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Centrele „Demnitate regăsită” se transformă în ruine, în timp ce ancheta DNA nici nu a început

joi apr. 20 , 2017
Scandalul legat de proiectul „Demnitate regăsită”, din Călăraşi, este departe de a se fi încheiat. Din 2008, de când a început implementarea proiectului respectiv, prin restructurrarea Centrului de Recuperare Neuropsihiatrică de la Plătăreşti  şi construcţia celor trei centre (CITO – Vlad Ţepeş, CRRN – Cuza Vodă şi CRRN – Dichiseni), […]