15 locuri de muncă în Republica Cehă, oferite prin rețeaua EURES

euresÎn această perioadă, solicitanții unui loc de muncă în străinătate pot aplica pe unul dintre cele 15 locuri de muncă oferite în Republica Cehă, ca șlefuitor –pilitor. Pentru ocuparea acestor posturi, solicitanții trebuie să aibă studii medii, calificare în meseria de lacatuș mecanic  sau strungar(fontă), o stare bună de sănătate și  abilități manuale bune.

Sarcinile contau în lustruirea produselor din fontă, finisarea suprafaței din fontă, pentru mașini auto. Se lucrează în două schimburi, inclusiv sâmbata. Se ofera locuri de munca pe termen lung, durata contractului fiind nedeterminată.  Cazarea este la 7-8 minute de locul de muncă.

Se oferă  450 – 1000 euro net/lună, în funcție de performanță.

Persoanele din judetul Călăraşi care doresc să ocupe un loc de muncă în străinatate, vor prezenta un dosar care sa cuprindă urmatoarele documente:

–  copie BI/CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni;

–  CV model EUROPASS într-o limbă de circulaţie europeană sau în limba română;

–  cazierul judiciar în original care să ateste că nu aveţi antecedente penale (termen de valabilitate şase luni);

–  adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ”apt pentru muncă”.

Dosarele se pot depune la  AJOFM Călăraşi, str. 13 Decembrie nr.12,  precum şi la sediul Agenţiei Locale Olteniţa, str. Argeşului nr.111, în funcţie de domiciliul solicitantului, informează responsabilul mass-media,Simona Donciu.

Please enter banners and links.

Next Post

338 locuri de muncă vacante, în evidenţa AJOFM Călăraşi

sâm mai 18 , 2013
  În prezent, în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi sunt înregistrate 338 de locuri de muncă vacante, astfel: –         pentru studii superioare – 7 posturi în meseriile/ocupațiile: economist, inginer mecanic auto, expert accesare fonduri europene, șef logistică și tehnician proiectant; –         pentru studii medii – […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!