1 august este data limită pentru Daniel Drăgulin, dată de Răducu Filipescu

Print Friendly, PDF & Email

filipescu sPentru prima dată prezent în conferinţa de presă, după anunţarea demisiei din funcţiile politice din partidul care l-a susţinut să devină primar pe Daniel Ştefan Drăgulin, preşedintele Răducu Filipescu a comentat gestul acestuia.

„M-a luat prin surpindere! Ce m-a supărat este că nu a discutat înainte de a face gestul, deloc cu mine, pentru a vedea ce s-a întâmplat. Este un gest pripit consider, făcut la supărare. Că am accentuat că nu s-au atins ţintele în oraşul Călăraşi, la europarlamentare, poate! Dar nici eu nu mi-am atins targetul promis, chiar dacă am fost primul pe ţară. A fost valul anti PNL. Trebuia să îşi asume şi riscul de a pierde, cum am făcut şi eu. Tocmai de aceea, nu m-am grăbit să pun un preşedinte interimar la Organizaţia Municipală a PNL, ci un coordonator. Daniel Drăgulin poate să revină asupra deciziei, până la 1 august, pentru că avem nişte alegeri prezidenţiale de organizat. Dacă nu era an electoral, stăteam luni bune fără să mă grăbesc să pun preşedinte interimar. Dar nu avem timp acum!”, a spus Filipescu.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Scăpăm de defecţiunile la reţeaua de apă a oraşului?

joi iul. 10 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Astăzi, ceea ce părea doar un zvon, s-a dovedit  a fi realitate. Furnizarea apei potabile s-a sistat în municipiul Călăraşi, începând cu noaptea de miercuri, 9 iulie, spre joi, 10 iulie, pentru aproape întreaga zi. De vină nu a fost poluarea pe Dunăre, aşa cum […]