Ziua Sportului în plină desfășurare la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

 

De la ora 10,00 au început, în această dimineață, a acțiunile dedicate evenimentului organizat de Tenaris Silcotub- Ziua Sportului.

Tineri, dar și oameni trecuți de prima tinerețe, s-au înscris la proba cea mai grea, de cros pe o distanță pe 10 km. Cel mai în vârstă participant are 68 de ani și este din Alba Iulia, iar cea mai tânără, o elevă de 13 ani din Călărași.

Atât la băieți, cât și la fete au câștigat competiția de 10 km 2 sportivi profsioniști.

La această oră se desfășoară crosul pe o distanță de 3 km, la care s-a înscris și prefectul județului Călărași, George Iacob. Hotărât să facă mișcare, dar cu biciceta, a fost și viceprimarul municipiului, Virgil Dumbravă.

Susținătoarele evenimentului Ziua Sportului, ajuns la a doua ediție la Călărași,  sunt binecunoscuta atleta Gabi Szabo și Diana Oprea, campioana mondială la fiteness

Vom reveni cu amănunte.

Please enter banners and links.

Next Post

Concurs internaţional „Gestionarea corectă a deşeurilor şi promovarea turismului durabil” la Călăraşi

sâm mai 25 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În perioada 24-26 mai a.c. are loc, la Călăraşi, ce de-a patra ediţie a Concursului internaţional  intitulat ,,Gestionarea corectă a deşeurilor şi promovarea ecoturismului. Festivitatea de deschiderea a concursului a avut loc vineri, 24 mai a.c., la sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, eveniment la […]