Ziua Sportului în plină desfășurare la Călărași

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

 

De la ora 10,00 au început, în această dimineață, a acțiunile dedicate evenimentului organizat de Tenaris Silcotub- Ziua Sportului.

Tineri, dar și oameni trecuți de prima tinerețe, s-au înscris la proba cea mai grea, de cros pe o distanță pe 10 km. Cel mai în vârstă participant are 68 de ani și este din Alba Iulia, iar cea mai tânără, o elevă de 13 ani din Călărași.

Atât la băieți, cât și la fete au câștigat competiția de 10 km 2 sportivi profsioniști.

La această oră se desfășoară crosul pe o distanță de 3 km, la care s-a înscris și prefectul județului Călărași, George Iacob. Hotărât să facă mișcare, dar cu biciceta, a fost și viceprimarul municipiului, Virgil Dumbravă.

Susținătoarele evenimentului Ziua Sportului, ajuns la a doua ediție la Călărași,  sunt binecunoscuta atleta Gabi Szabo și Diana Oprea, campioana mondială la fiteness

Vom reveni cu amănunte.

Next Post

Concurs internaţional „Gestionarea corectă a deşeurilor şi promovarea turismului durabil” la Călăraşi

sâm mai 25 , 2013
Please enter banners and links.În perioada 24-26 mai a.c. are loc, la Călăraşi, ce de-a patra ediţie a Concursului internaţional  intitulat ,,Gestionarea corectă a deşeurilor şi promovarea ecoturismului. Festivitatea de deschiderea a concursului a avut loc vineri, 24 mai a.c., la sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, eveniment la care  […]

PNL

Please enter banners and links.