Ziua Porţilor Deschise, la Primăria Călăraşi, la cea de a doua ediţie

prim1prim2Ziua Porților Deschise, organizată pentru prima dată de Primăria Călărași la începutul lunii iunie, a captat foarte mult interesul elevilor. În cadrul Colegiului Național ,,Barbu Știrbei” s-au organizat alegeri, urmând ca pe 18 iunie să aibă loc cea de-a doua ediție a acestui inedit eveniment.

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, alături de viceprimarii Marius Dulce și Virgil Dumbravă și secretarul Mărgărit Sârbu, a făcut cunoștință cu cei patru elevi de la Colegiul ,,Barbu Ştirbei” care au început, de joi, 11 iunie, să se familiarizeze cu administrația publică locală. Aceștia sunt:

Alexandra Tuță – primar

Luminița Ene – secretar

Ionuț Tănase și Andrei Bănescu – viceprimari

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, lansează, pe această cale, invitația și către celelalte licee călărășene interesate să facă parte din acest proiect.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Elevii călărăşeni au obţinut locul II la Festivalul-Concurs de folclor- cu Participare Internaţională ,,Ciobănașul", ediţia a-III-a

vin iun. 12 , 2015
Un grup de elevi de la Gimnaziul ”Carol I” şi Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Călăraşi, au participat în dată de 5 iunie 2015 la Festivalul-Concurs de folclor- cu Participare Internaţională   ,,Ciobănaşul’’, ediţia a-III-a, activitate a Proiectului Regional ”Moşteniri culturale” care s-a desfăşurat la Băuţar, Caraş-Severin. Elevii călărăşeni au prezentat, pe […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!