Ziua Marinei la Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

afis ziua marinei 2015Primăria Municipiului Călărași organizează, în data de 15 august 2015, Ziua Marinei, intrată în tradiția locuitorilor ca sărbătoare a patroanei spirituale a marinarilor-Sfânta Maria, și care atrage, an de an, interesul călărășenilor.

Sărbătoarea Zilei Marinei  va începe la ora 07:00, prin oficierea Sfintei Liturghii la Biserica ”Sf. Ioan Botezătorul” (Alexe).Apoi, de la ora 10:00, activitățile specifice acestei zile vor debuta în Parcul Central din municipiul Călărași, după cum urmează: slujba de pomenire a eroilor Marinari oficiată de PS Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor;concursuri de desene pe asfallt;defilarea navelor;nunta marinărească;concursuri de bărci cu motor şi concursul de școndru.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Primăria Călăraşi: Anunţ atribuire contract activităţi sportive şi de tineret

mar aug. 11 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Anunț de participare pentru acordarea de finanțări nerambursabile a activităților nonprofit de interes general de către MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI pe anul 2015 NR.34634/04.08.2015.                                                                                                                                                                                                                                   Anexa nr. 1 la HCL nr. 118/2015   ANUNŢ DE PARTICIPARE   Informaţii generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, […]