Vineri, 9 martie, va avea loc a VI-a ediție a ,,Sărbătorii primăverii”

Print Friendly, PDF & Email

Vineri, 9 martie, începând cu ora 12.00, în sala de spectacole Barbu Știrbei a Centrului de Cultură și Creație al județului Călărași, Primăria Municipiului Călărași organizează ediția a VI-a a evenimentului ”SĂRBĂTOAREA PRIMĂVERII”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași și Centrul de Cultură și Creație al Județului Călărași, sub forma unui concurs interșcolar de muzică și dans la care sunt invitate să participe toate unitățile de învățământ din municipiu.

Competiția este organizată pe mai multe categorii: preșcolari, ciclurile primar și gimnazial și ciclul liceal. Fiecare categorie va primi câte un premiu, constând într-un laptop.

Premiul de popularitate, ce este reprezentat de Trofeul Sărbătorii Primăverii-ediția 2018, va fi preluat de la câștigătorul ediției precedente (Liceul Danubius) și va fi păstrat pe parcursul unui an.

Trofeul poate fi câștigat și de către unul dintre cei 3 câștigători ai categoriilor menționate mai sus. Premiile se acordă în urma unei jurizări.

Toți copiii participanți vor primi câte o figurină de pluș.

BIROUL DE PRESĂ

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Donație ,,Salvați Copiii"/ Aparatură medicală vitală pentru supraviețuirea copiilor și mobilier spitalicesc, la Spitalul Județean Călărași

mar mart. 6 , 2018
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Prematuritatea rămâne una dintre principalele cauze ale mortalității infantile, a cărei rată plasează România pe primul loc din Uniunea Europeană, o statistică sumbră, pentru că datele oficiale arată că, într-o maternitate unde există aparatură medicală vitală, cei mai mulți prematuri supraviețuiesc. Este motivul pentru care […]