UPDATE/Actualizare date judetul Calarasi, 18 ianuarie, ora 18.30

Print Friendly, PDF & Email

DUPA 22 DE ORE DE COD PORTOCALIU DE VISCOL SI NINSORI ABUNDENTE, CARE AU AFECTAT PUTERNIC INTREG JUDETUL CALARASI, SI ALTE 22 ORE DE COD GALBEN DE VISCOL SI NINSORI, PANA LA ACEST MOMENT, TIMP IN CARE S-AU FACUT EFORTURI SUSTINUTE DIN PARTEA AUTORITATILOR PENTRU REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR, SITUATIA ESTE URMATOAREA:

CALARASIUL NU MAI ESTE COD GALBEN DE VISCOL.

A 2 AUTOSTRADA SOARELUI ESTE DESCHISA CIRCULATIEI PE TRONSONUL BUCURESTI- LEHLIU GARA.

DRUMURILE NATIONALE SUNT DESCHISE CIRCULATIEI, IN JUDETUL CALARASI, CU O MENTIUNE, LA DN 3 CALARASI – LEHLIU.

/DN 3 TRONSON BUCURESTI LEHLIU GARA
/DN 21 CALARASI -SLOBOZIA
/DN 41 OLTENITA CASCIOARELE
/DN 4 OLTENITA – BUCURESTI
/DN 31 OLTENITA – CALARASI
/DN 3 B CALARASI – BORCEA
/DN 3 A TRONSON LEHLIU – DRAJNA
/DN 3 A PE TRONSONUL DRAJNA FETESTI

PE DN 3 LEHLIU GARA – CALARASI – SE LUCREAZA INTENS PENTRU LARGIREA BENZILOR SI DEOCAMDATA, POTRIVIT INFORMATIILOR DE LA ACEST MOMENT, SE CIRCULA PE UN SINGUR SENS,IN GRUP ORGANIZAT, IN CONVOI CU ANTEMERGATOR DE LA POLITIE DI DE DRUMURI NATIONALE, IN CONDITII DE IARNA.

SE FAC EFORTURI DIN PARTEA AUTORITATILOR, IN CONTINUARE, PENTRU REDAREA ACESTOR CAI DE ACCES, CONCOMITENT CU PASTRAREA CELOR EXISTENTE DESCHISE SI LARGIREA SPATIULUI DE CIRCULATIE.

DUMURILE JUDETENE SUNT DESCHISE, CU EXCEPTIA URMATOARELOR 3 TRONSOANE, DESI SE LUCREAZA INTENS SI PENTRU DESCHIDEREA MULTORA DINTRE ACESTEA, ASADAR TRONSOANE DE DRUMURI JUDETENE CARE SUNT INCA INCHISE.

/DJ 403 TRONSON PADUREA CIORNULEASA DN31 MANASTIREA
/DJ 303 TRONSON SULTANA-LUPTATORI
/DJ 306 CUZA VODA – FLOROAICA
MENTIUNE / ESTE POSIBIL CA PANA LA ORA 21.00 SA SE DESCHIDA SI ACESTE
ULTIME TREI TRONSOANE DE DRUMURI JUDETENE.

Bacul de trecere intre punctele Chiciu – Ostrov efectueaza curse intre cele doua puncte de trecere Chiciu CALARASI – Ostrov CONSTANTA

LIPSA ENERGIE ELECTRICA – 9 LOCALITATI, DIN JUDETUL CALARASI, AFECTATE PARTIAL SAU TOTAL, DIN PUNCT DE VEDERE AL ALIMENTARII CU ENERGIE ELECTRICA/ APROXIMATIV 6029 de abonati -LOCALITATILE SUNT URMATOARELE: STEFAN CEL MARE , SOHATU, FRUMUSANI, LUPSANU, SARULESTI,
DRAGALINA, BOSNEAGU, BORCEA,  PELINU ( CU MENTIUNEA . SE LUCREAZA INTENS PENTRU REMEDIEREA AVARIILOR SI LA ACESTE LOCALITATI RAMASE FARA CURENT )

DRUMURILE NATIONALE SI DRUMURILE JUDETENE LUCREAZA LA FOC CONTINUU CU TOATE UTILAJELE DISPONIBILE LA ACEST MOMENT PENTRU DESZAPEZIREA CAILOR DE ACCES DIN TOT JUDETUL CALARASI

INSTITUTIA PREFECTULUI SI AUTORITATILE JUDETENE DEPUN EFORTURI PENTRU REZOLVAREA TUTUROR ACESTOR PROBLEME CAUZATE DE VISCOL SI NINSORILE ABUNDENTE, CARE AU AFECTAT JUDETUL NOSTRU.

IN ULTIMELE 44 DE ORE POMPIERII CALARASENI, IN COOPERARE CU STRUCTURILEM.A.I. SI CU REPREZENTANTII DE LA DRUMURI, AU DEGAJAT DIN ZAPADA 168 DE AUTOVEHICULE, FIIND SALVATE 418 DE PERSOANE. TOATE CELELALTE MISIUNI ALE POMPIERILOR MILITARI AU FOST DUSE LA BUN SFARSIT.
POMPIERII MILITARI CALARASENI SUNT PREGATITI SA INTERVINA IN ORICE MOMENT
LA SOLICITARILE CETATENILOR.

PLT. ADJ. TATARANU OVIDIU – I.S.U. CALARASI

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Asociaţia ,,Voluntariat pentru sănătate Călăraşi” , în sprijinul persoanelor aflate în dificultate

lun ian. 18 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Înfiinţată în luna mai, 2015, pe lângă Serviciul Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Călăraşi, Asociaţia ,,Voluntariat pentru sănătate Călăraşi”  îşi propune să dezvolte serviciile de intervenţie şi de prim ajutor pentru persoanele aflate în dificultate. În acelaşi timp, asociaţia constituie  o importantă resursă de formare profesională […]