Un singur candidat s-a înscris la concurs, pentru funcția de manager al S.J.U. Călărași

Print Friendly, PDF & Email

ghiveciuAstăzi, la ora 16.00, a expirat perioada de înscriere la concursul de manager al Spitalului Județean de Urgență Călărași. Singura candidată înscrisă la concurs este Camelia Ghiveciu, manager, până pe data de 4 decembrie, al SJU Călărași.

Preşedintele  Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean Călăraşi, Rareş Ionescu, ne-a declarat că, pe data de 12 decembrie 2016, va avea loc proba scrisă a concursului.

„Vor fi 3 probe: un test grilă cu 50 de întrebări, susținerea proiectului de management, pentru următorii 4 ani, și  interviul. Regulamentul după care se organizează concursul este cel aprobat de Consiliul Județean Călărași, în anul 2012.”

La concurs se puteau inscrie cei care intruneau, cumulativ, următoarele condiţii:

  1. absolvenţi de invăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  2. sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare in management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, sau sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat in management sanitar, economic ori administrativ organizat intr-o instituţie de invăţământ superior acreditată, potrivit legii;
  3. au cel puţin 5 ani vechime in posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii;
  4. nu sunt condamnaţi penal sau in curs de urmărire penală;
  5. sunt apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic);
  6. nu au vârsta de pensionare, conform legii.

Taxa de participare la concurs este de 800 lei, taxă achitată la casieria Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Un nou manager interimar la Spitalul Județean de Urgență Călărași

lun dec. 5 , 2016
 Începând de astăzi, 5 decembrie 2016, prin Dispoziția nr. 433 a președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, la Spitalul  Județean de Urgență “Dr. Pompei Samarian” Călărași a fost numit un nou manager interimar, în persoana domnului Silviu George Didilescu. Decizia a fost luată după ce în data de 4 decembrie […]