Un nou bloc ANL va fi construit în Călăraşi

blocul C15 CLÎn municipiul Călăraşi au început lucrările de construcţie a unui nou bloc ANL. Agenția Națională pentru Locuințe(ANL)  gestionează construcția  noului  bloc de locuințe pentru tineri ce sunt  destinate închirierii. Amplasamentul acestuia este în strada Mușețelului nr. 23, ordinul de începere a lucrărilor fiind emis în data de 25 mai 2016 de către ANL. S-a finalizat deja organizarea de șantier, s-a marcat conturul fundației și a început excavarea pământului.

Blocul este  format din două tronsoane, cu regim de înălțime S+P+3E, însumând 30 de apartamente, astfel:

-6 apartamente cu o cameră

-16 apartamente cu două camere

-8 apartamente cu trei camere.

Valoarea totală a investiției conform devizului general este de 7.659.497 lei inclusiv TVA, din care C+M 5.973.499 lei.

Valoarea finanțată de ANL este de 7.214.853 lei inclusiv TVA, iar de către Consiliul Local Călărași de 444.644 lei inclusiv TVA.

Licitația pentru stabilirea constructorului a fost realizată de către ANL, executantul lucrării fiind desemnată societatea SC PARTIROM IMPERATIV SRL București.

Termenul de finalizare a lucrărilor este 25 septembrie 2017.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Au fost reţinuţi de poliţişti pentru agresiune fizică

mar iul. 26 , 2016
Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au reţinut în ziua de 25 iulie 2016  doi tineri din comuna Vlad Ţepeş bănuiţi că şi-ar fi agresat fizic doi consăteni.  În seara de 11 iulie a.c. în timp ce se aflau pe raza localităţii de domiciliu cei doi tineri în vârstă de 19, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!