Au fost reţinuţi de poliţişti pentru agresiune fizică

catusePoliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au reţinut în ziua de 25 iulie 2016  doi tineri din comuna Vlad Ţepeş bănuiţi că şi-ar fi agresat fizic doi consăteni.  În seara de 11 iulie a.c. în timp ce se aflau pe raza localităţii de domiciliu cei doi tineri în vârstă de 19, şi respectiv 23 ani, pe fondul unui conflict spontan au agresat fizic două persoane.

Cercetările au fost demarate de îndată de poliţişti în ziua de 25 iulie a.c. probându-se activitatea infracţională a acestora.

Tinerii bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Cei doi  urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria Călărași va avea administrator public

mie iul. 27 , 2016
În ședința Consiliului Local de joi, 28 iunie, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea criteriilor, procedurilor si atribuțiilor specifice postului de administrator public, din cadrul aparatului de specialitate al primarului, precum si al contractului de management. După aprobarea acestui proiect,  va putea fi scos la concurs […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!